Transmite-i un gând bun alături de mesaje personalizate prin care să îi arăți că te gândești la el/ea. În felul acesta îi poți arăta și sentimentele tale, cu un mesaj de noapte bună. Un simplu mesaj îi poate aduce un zâmbet pe chip iubitului/iubitei, înainte de a adormi. 

Venim în ajutorul vostru cu o serie de mesaje de noapte buna, special pregătite pentru a-i transmite persoanei dragi din viața ta ceea ce simți.

Mesaje de noapte bună pentru iubit

Noapte bună, dragul meu! Sper ca ziua de mâine să îți aducă energia și entuziasmul de care ai nevoie pentru a reuși să faci tot ceea ce îți propui!

Mă bucur foarte mult că te-am putut auzi azi la telefon. Știu că distanța ne desparte momentan, dar curând vom fi împreună din nou! Noapte bună!

Sper că ai avut parte de o zi frumoasă și liniștită, dragul meu. În curând va veni ora somnului, așa că îți urez somn ușor și noapte bună!

Cred că oboseala ne ajunge pe amândoi din urmă. Sper să te poți odihni cât ai nevoie și să ne auzim cu bine de dimineață. Noapte bună!

Intensitatea sentimentelor mele se regăsește în orice stea, luna să îți fie călăuză în somnul dulce ce va urma.

Dragostea mea, în somn te voi săruta și fericire îți voi oferi prin îmbrățișările mele. Vise frumoase!

Bună, dragul meu! Mă bucur că ne-am putut bucura unul de celălalt astăzi. Zilele în care te pot strânge în brațe și te pot privi zâmbind sunt cele mai frumoase. Sper să pot visa doar momente frumoase petrecute împreună, iar mâine dimineață când mă voi trezi, să te pot vedea. Noapte bună!

Iată că a venit și ora pentru somn. După ziua agitată de azi, putem în sfârșit să ne relaxăm. Mi-e foarte dor de tine! Noapte bună, iubitule!

Mesaje de noapte bună pentru iubit sau iubită
Mesaje de noapte bună pentru iubit sau iubită

Iubitul meu, este timpul să te odihnești pentru ca mâine să te poți bucura de o nouă zi. Somn ușor și odihnitor îți urez, dragul meu!

Bună seara, iubitule! Sper că ziua de azi a fost una frumoasă pentru tine. Mi-e dor de tine și abia aștept să te îmbrățișez! Noapte bună!

Odată cu lăsarea serii, praful de somn ți se va aduna pe gene, iar oboseala se va accentua. Ascunde-te în patul moale și în pătura pufoasă și lasă-te purtat pe tărâmul viselor. Somn ușor și dulce, dragul meu!

Se pare că ziua de azi este gata să se încheie. Hai să ne bucurăm de un somn binemeritat și să ne luăm gândul de la lucrurile pe care o avem de făcut. Somn ușor și odihnitor, dragul meu!

În fiecare zi mă gândesc la cât sunt de norocoasă să am alături de mine un bărbat așa minunat cum ești tu. Fiecare clipă este mai frumoasă amintindu-mi că nu sunt singură, și mai mult, că sunt iubită de o persoană atât de iubitoare și bună. Te iubesc! Noapte bună, iubitule!

Îmi pare rău că nu putem fi împreună și acum, în timpul nopții.

Hai să profităm totuși și să ne odihnim atât cât avem nevoie pentru a fi plini de energie atunci când ne vom vedea. Somn ușor!

Abia aștept să ne putem vedea din nou. Mi-e dor de tine, iubitule! Noapte bună!

Îmi este foarte greu să pot adormi fără tine. Îmi lipsesc îmbrățișările și atenția ta. Dar trebuie să ne odihnim acum, Abia aștept să pot fi lângă tine. Somn ușor!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Luna a răsărit pe cer, iar stelele luminează noaptea. Mi-ar plăcea să mă las purtată pe aripile vântului până la tine, dar știu că ziua de mâine mă va aduce în brațele tale. Noapte bună!

Știu că este târziu, dar am vrut să îți amintesc cât de mult de iubesc! Mă bucur tare mult că ești mereu alături de mine și că ne putem bucura de dragostea noastră! Noapte bună!

Sper ca somnul din seara aceasta să îți fie plin de liniște și odihnă. Abia aștept să pot fi alături de tine iar. Noapte bună!

Bună, dragul meu! Voiam să îți amintesc cât de mult te iubesc! Nu uita să te odihnești și să te bucuri de momentele acestea de liniște. Noapte bună!

Somn ușor și sărutări, iubitul meu! Sper să ai parte doar de vise frumoase și de o noapte liniștită!

Mesaje de noapte bună pentru iubit sau iubită
Mesaje de noapte bună pentru iubit sau iubită

În dragoste și în vise nimic nu este imposibil. Așa că mă voi strecura în visele tale și îți voi aminti și acolo de dragostea pe care ți-o port. Somn ușor!

Iată că noaptea a acoperit întreg orașul. Este timp să lași treaba, să te așezi în patul cel pufos și să închizi ochii. Astfel, numai vise frumoase vor veni spre tine. Noapte bună, dragul meu!

De fiecare dată când îmi amintesc de tine, un zâmbet mare se întinde pe întregul meu chip. Sper ca și tu să poți simți aceeași bucurie pe care o simt și eu. Îți urez o noapte liniștită, un somn odihnitor și numai vise plăcute! Noapte bună, iubitul meu!

Noaptea împrăștie stelele pe cer, iar oboseala împinge oamenii spre casele lor. Haide să ne bucurăm și noi de un somn liniștit și odihnitor, iar mâine să putem face tot ceea ce avem de făcut. Noapte bună!

Ziua aceasta productivă se apropie de un sfărșit. Nu uita: ziua de mâine va atât de bună pe cât o faci tu să fie. Noapte bună!

Sunt atât de multe stele pe cer, o lună atât de frumoasă, dar nimic nu îmi poate lumina seara mai mult decât prezența ta. Abia aștept să te pot strânge în brațe din nou. Noapte bună, iubitule!

Mesaje de nopate bună pentru iubită

Noapte bună, iubirea mea. Cele mai frumoase vise și cel mai odihnitor somn să te cuprindă în această seară. Nimeni și nimic să nu te deranjeze, dragostea mea. Vise frumoase și somn ușor.

Razele lunii să te mângâie ușor pe chipul tău în noaptea asta. Noapte bună, iubita mea, vise plăcută și multă dragoste.

Fie ca noaptea să îți șoptească la ureche cât de mult te iubesc, iar stele să îți cânte ușor cântece de dragoste. Noapte bună, iubita mea.

Nu-mi doresc altceva decât să ai vise frumoase și un somn odihnitor. Stelele și luna să danseze pentru tine și să te învăluiască prin vraja lor într-un somn dulce. Abia aștept să petrecem timp împreună, dar până atunci să te odihnești așa cum simți tu. Noapte bună, iubita mea.

Razele lunii să te mângâie înainte de culcare, iar razele soarelui să te trezească ușor. Un somn dulce și odihnitor îți doresc. Noapte bună, iubirea mea!

Somnul să te cuprindă ușor în vraja lui, este timpul să te odihnești acum. Vise frumoase, odihnă plăcută și multă pace în această seară, iubita mea. Noapte bună.

În această seară, chiar dacă nu sunt lângă tine, sper să îmi simți dragostea. Îmbrățișări multe, iubita mea dragă și noapte bună.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Stelele să strălucească în această noapte pentru tine, iubita mea. Vise frumoase și multă iubire, te iubesc cel mai mult. Somn ușor, draga mea!

Afară este frumos, lune este plină și toate stelele strălucesc doar pentru tine, iubirea mea. Magia acestei nopți să te învăluiască, iar somnul să îți fie liniștit asemeni sufletului tău. Noapte bună, draga mea.

Luna să te vegheze, iubirea noastră să îți țină de cald, stelele să îți lumineze visele, iar tu, draga mea, să te odihnești. Ziua de mâine să însemne numai bucurie pentru tine. Te iubesc. Noapte bună, iubita mea.

Noapte bună,iubita mea. Fiecare vis plăcut să devină realitate, abia aștept să te iau iar în brațe.

Iubita mea, în această seară să dormi liniștită și să te odihnești cât poți. Te iubesc mult și sper să ne auzim cu bine de dimineață. Noapte bună!

Mesaje de noapte bună pentru iubit sau iubită
Mesaje de noapte bună pentru iubit sau iubită

Să te așezi ușor în pat, pătura să te acopere ușor, iar somnul să îți fie liniștit. Noapte bună, draga mea!

Suntem sub aceiași lună și vedem aceleași stele, iar sub razele lor vreau să îți spun cât de mult de iubesc. Noapte bună, iubita mea!

Aș dori să vedem împreună răsăritul și pentru a face asta ar trebui să ne culcăm și să ne lăsăm purtați de somnul dulce. Noapte bună, iubita mea, somn ușor.

Deasupra noastră este luna, sub noi e un pat moale, așa că hai, iubita mea, împreună la culcare. Noapte bună.

Multe stele sunt pe cer care ard, dar mai puternic ard sentimentele mele pentru tine în această seară. Noapte bună, iubita mea. Te iubesc mult.

Cel mai frumos vis este cel în care apari tu. Sper să te visez la noapte. Somn ușor, iubire.

Stelele sunt geloase pe frumusețea ta și pe forța cu care îmi luminezi viața. Noapte bună, draga mea.

Lasă grijile deoparte și odihnește-te în această seară. Mâine este o altă zi în care soarele va răsări și străluci puternic pentru noi. Noapte bună, iubita mea.

Iubire, abia aștept să ne vedem iar și să te pot îmbrățișa, dar până atunci să ne odihnim cum trebuie ca să avem energie pentru ziua de mâine. Noapte bună, dragostea mea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si