Close sidebar
Close sidebar

Mesaje de regret, după ce un tânăr și-a luat zilele, în spatele casei din Albeni, Gorj: "Iartă-ne, Răzvi, că nu am făcut mai mult pentru tine”

Un tânăr de 20 de ani din Gorj și-a pus capăt zilelor, descoperirea șocantă fiind făcută chiar de verișorul băiatului care a alertat imediat autoritățile.

Stefania Pavel,

Un tânăr de 20 de ani din Gorj și-a pus capăt zilelor, descoperirea șocantă fiind făcută chiar de verișorul băiatului care a alertat imediat autoritățile.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Răzvan Șerbanoiu, în vârstă de 20 de ani, s-a spânzurat, miercuri, în vecinătatea locuinței bunicilor săi, în Albeni, judeţul Gorj. Nu era la prima tentativă de a-și lua viața. Apropiații spun că acesta a mai avut o tentativă de suicid, în Italia, când nu s-a adaptat la viața din peninsulă. Mama tânărului se stabilise în Italia, după ce s-a căsătorit cu un cetățean italian, dar tânărul nu s-a obișnuit cu viața în această nouă familie, potrivit  presei locale

Tânărul nu este la prima tentativă de sinucidere

La data de 21 iunie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați de un bărbat din comuna Albeni, despre faptul că și-a găsit verișorul spânzurat.

Citește și: Un copil de doi ani și-a împușcat mortal mama însărcinată în opt luni

Polițiștii deplasați la fața locului l-au găsit spânzurat pe tânărul de 20 de ani, pe un teren agricol din spatele locuinței sale din comuna Albeni.

Apropiații spun că acesta a mai avut o tentativă de suicid, în Italia, când nu s-a adaptat la viața din peninsulă.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Mesajul rudelor este plin de durere, de regrete și de păreri de rău: "Iartă-ne că nu am făcut mai mult pentru tine. Dumnezeu să aibă grijă de tine, de sufletul tău blând și curat! Drum lin, verișorul nostru cel mic, Răzvi!”.

Citește și: Biletul de adio lăsat de femeia care a murit în Mamaia, după ce s-a aruncat de la etajul 8 al hotelului

În cauză, oamenii legii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. După aflarea cumplitei vești, sute de mesaje de condoleanțe și compasiune au fost postate pe Facebook.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan a fost găsit chiar de verișorul lui.

Pe data de 20 iunie, un bărbat şi-a pus capăt zilelor în cel mai mare campus privat din țară, din sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul se afla la etajul 3 al clădirii când a decis să-și ia viața. A ieșit pe fereastră și s-a aruncat în gol, fiind îmbrăcat doar în lenjerie intimă. Nu se cunosc motivele care l-au împins pe bărbat să facă gestul extrem.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI