Sfântul Andrei are loc pe data de 30 noiembrie 2023. În fiecare an, sute de mii de români își sărbătoresc ziua onomastică cu ocazia zilei de Sf. Andrei.

Cei care poartă numele de Andrei, Andreea, Andi, Andrada, Andruța, Andrieș sau alte derivate își serbează ziua numelui. 

În următoarele rânduri v-am pregătit o selecție cu cele mai frumoase mesaje de Sf. Andrei pentru anul 2023, pe care să le spuneți celor dragi.

Cele mai frumoase mesaje de Sf. Andrei 2023 pe care să le transmiți celor dragi ție

„La mulți ani, Andrei! Fie ca această zi specială să îți aducă numai bucurie și să ai parte de sănătate veșnică și împliniri nenumărate. Să ai parte de tot ce îți dorești și să fii înconjurat de iubire și căldură din partea celor dragi!”

„Este ziua ta, iar cu această ocazie eu îți doresc tot binele din lume și bogății infinite. Viața să îți ofere tot ce are mai bun, iar Sfântul Andrei să îți lumineze calea cu bucurii și reușite în tot ceea ce îți propui. Să ai parte de o zi superbă, plină de fericire și realizări! La mulți ani!”

Mesaje de Sf. Andrei 2023

Pe 30 noiembrie 2023, când este sărbătorit Sf. Andrei, le spunem „La mulți ani!” celor care poartă numele de Andrei/Andreea sau derivate ale acestora.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Pe ce dată se sărbătorește Sf. Andrei în 2023? Tradiții și obiceiuri pentru această dată

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Cu ocazia zilei de Sf. Andrei, eu îți ofer în dar cele mai bune și mai calde gânduri. Fie ca această zi să fie una dintre cele mai bune pentru tine, dar și pentru apropiații tăi, să fii înconjurat de prieteni dragi și oameni buni.

La mulți ani!”

„La mulți ani de Sfântul Andrei! Fie ca numele tău minunat să îți aducă împliniri și să te poarte prin cele mai frumoase locuri pe parcursul vieții. Îți doresc să ai parte de o zi plină de iubire și grijă, dar, cel mai important, să ai sănătate să realizezi tot ceea ce ți-ai propus!”

„Fie ca sărbătoarea numelui tău frumos să îți lumineze fiecare zi din an! Eu îți doresc tot ce este mai bun și, cu gânduri bune și un zâmbet sincer pe chipul meu, în momentul în care îți scriu acest mesaj, îți urez o iarnă superbă, la fel ca tine! La mulți ani!”

„De ziua ta, eu îți doresc tot ce este mai bun. Ești o persoană specială și meriți să fii înconjurat de oameni buni și grijulii și de iubire. În această zi frumoasă îți doresc să ai parte de liniște și armonie în sânul familiei! La mulți ani!”

„Este o zi specială astăzi, este Sfântul Andrei, și este ziua ta! Cu această ocazie eu îți doresc să ai un an plin de succese și realizări incredibile. La mulți ani, Andrei! Să fii fericit și sănătos și Sfântul Andrei să te păzească necondiționat!”

Citește și: Sărbători noiembrie 2023: Calendar ortodox. Pe ce dată pică Moșii de toamnă, Sf. Mihail și Gavril și Sf. Andrei

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mesaje de Sf. Andrei 2023

În fiecare an, sute de mii de români își sărbătoresc ziua onomastică cu ocazia zilei de Sf. Andrei.

[Sursa foto: Facebook]

„Zâmbetul tău minunat strălucește și mai tare în această zi! Îți doresc fericire necondiționată și, când ne revedem, să fii la fel de voios! La mulți ani frumoși! Să ai parte de o zi excepțională!”

„Sfântul Andrei să îți aducă doar noroc în viață și împliniri multiple. Îți doresc să ai parte de o zi frumoasă alături de cei dragi. La mulți ani!”

„Fie ca această zi să fie plină de surprize frumoase pentru tine, iar Sfântul Andrei să te ferească de orice necaz. Ziua aceasta este a ta, iar eu îți urez un călduros La mulți ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si