Close sidebar
Close sidebar

Mesaje de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil: Urări cu ”La mulți ani”, Mihai, Mihaela, Gabriel și Gabriela

Mesaje de Sf. Arhangheli Mihail și Gavril 2023, sărbătoarea tuturor ființelor cerești pe care Biserica Ortodoxă o prăznuiește pe data de 8 noiembrie 2023. Urări cu ”La mulți ani” pentru Mihai, Mihaela, Gabriel și Gabriela.

Sorin Negru,

Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mesaje de Sf. Arhangheli Mihail și Gavril: Urări cu ”La mulți ani”, Mihai, Mihaela, Gabriel și Gabriela. Ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil este sărbătoarea pe care Biserica o dedică îngerilor.

Mesaje de Sf. Arhangheli Mihail și Gavril. Vechimea sărbătorii este de cincisprezece secole, iar la origine a fost doar o prăznuire a Sfântului Arhanghel Mihail, după care s-a extins la toți îngerii, nu doar la Mihail și Gavriil.  

Citește și: La mulți ani de Sf. Mihail și Gavril 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru cei care își serbează onomastica

Poți găsi mai jos câteva mesaje de Sf. Arhangheli Mihail și Gavril  pe care le poți trimite celor dragi sau cunoștințelor care poartă un nume sărbătorit pe 8 noiembrie.

Mesaje de Sf. Arhangheli Mihail și Gavril 2023.  Ce spun preoții despre sărbătoarea din 8 noiembrie

Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023.  Numele complet al sărbătorii este Soborul mai-marilor Arhistrategi (căpetenii) Mihail şi Gavriil şi a tuturor Puterilor cereşti celor fără de trupuri.

Cu alte cuvinte, în data de 8 noiembrie nu îi prăznuim doar pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, ci, totodată, toate cetele îngereşti.

Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil sunt îngerii cei mai cunoscuţi nouă şi apar foarte des în textele Sfintei Scripturi.

Sărbătoarea din 8 noiembrie aminteşte de tradiţia care atestă modul în care a pus capăt Sfântul Arhanghel Mihail revoltei îngerilor răi. În momentul în care Sf. Mihail le-a vorbit, toate cetele îngereşti au început să cânte cântare de laudă lui Dumnezeu.  

Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023.  Cine sunt cei doi arhangheli Mihail și Gavriil

Mesaje de Sf.

Mihail și Gavril 2023. Cine sunt cei doi Arhangheli? Sfântul Arhanghel Mihail este cel care a pus capăt căderii îngerilor răi şi, totodată, este unul dintre cei care i-au vestit lui Lot pierirea Sodomei şi Gomorei.

Sf. Mihail i s-a arătat lui Iacov când fugea de mânia fratelui său Isav şi a vrăjitorului Valaam, care voia să blesteme poporul Israel. Tot el este cel care a venit şi l-a întărit pe Iosua, fiul lui Navi, înainte de începerea cuceririi Canaanului.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023. Sfântul Arhanghel Gavriil este binevestitorul Naşterii Domnului şi al celui mai important prooroc: Sfântul Ioan Botezătorul. El i-a tâlcuit proorocului Daniel viziunile. Tot Sfântul Arhanghel Gavriil a vestit naşterea Fecioarei Maria.

Sfântul Arhanghel Gavriil a hrănit-o pe Preasfânta Născătoare de Dumnezeu în Sfânta Sfintelor. În Minei se precizează că există mărturii cum că Sfântul Arhanghel Gavriil este cel care a prăvălit piatra de la uşa mormântului Mântuitorului şi a şezut deasupra ei. 

Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023

Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023

Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023. Fie ca această zi sfântă să fie începutul unei perioade binecuvântate pentru tine și familia ta, să fiți puternici și sănătoși, generoși și senini! La multi ani de Sfintii Mihail și Gavril!

Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023 . Îți doresc să ai parte doar de vești minunate, de sănătate și bucurii! La multi ani de Sfintii Mihail și Gavril!

Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023. Îți doresc multă putere, răbdare și credință pentru a depăși toate obstacolele care apar în viața tuturor! La multi ani de Sfintii Mihail și Gavril!

Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023. Să ai o zi a Sfinților Mihail și Gavril luminoasă și binecuvântată, încărcată de bucurii și iubirea celor dragi! La mult ani!

Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023. Fie ca ziua aceasta specială, a Sfinților Mihail și Gavril, să fie una binecuvântată și plină de har pentru tine și întrega ta familie! La multi ani!

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023 .  Îți doresc multă sănătate, putere și împliniri sufletești cu ocazia acestei zile speciale, a Sfinților Mihail și Gavril! La multi ani!

Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023. Îți doresc ca toate dorințele tale de sănătate și putere să fie ascultate, să fii fericit și împlinit! La multi ani cu ocazia Sfintilor Mihail și Gavril!

Mesaje simple și frumoase de Sf. Mihail și Gavril 2023

  • La mulţi ani de ziua numelui! Fie ca sfântul arhanghel al cărui nume îl porţi, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi lumineze calea!
  • E ziua ta, Mihai/Mihaela, Gabriel/Gabriela un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine. La mulți ani de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil!
  • La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavriil. Îți mulţumesc că mă călăuzeşti şi că ai grijă de mine! La mulţi ani!
  • Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă! Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!
  • Să ai o zi frumoasă şi să te bucuri de numele pe care îl porţi. Să fii fericit, iubit și bucuros. La mulţi ani de Sfinții Mihail și Gavriil!
  • De Sfinții Arhangheli Mihai și Gavriil, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulţi ani!
  • Sănătate, fericire, noroc… Tot ce îţi doreşti să se împlinească! La mulţi ani de Sf. Mihail și Gavriil!
  • Să ai pace, belşug şi sănătate! Gândurile mele şi dragostea pe care ţi-o port sunt alături de tine! La mulţi ani, de Sfinții Arhangheli!
  • Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil să te ocrotească în fiecare zi. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

Urări de Sfinții Mihail și Gavriil 2023

Mesaje simple și frumoase de Sf. Mihail și Gavril 2023

Mesaje de Sf. Mihail și Gavriil 2023- urari, felicitari

Mesaje de Sf. Mihail și Gavriil 2023- urari, felicitari

Mesaje de Sf. Mihail și Gavriil 2023- urari, felicitari

Mesaje de Sf. Mihail și Gavriil 2023- urari, felicitari

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI