Mesaje de Sf. Maria: Cele mai frumoase urări de Nașterea Maicii Domnului pentru cei care poartă numele Sfintei Maria.

În fiecare an, pe 8 septembrie, se prăznuieşte Naşterea Maicii Domnului, cunoscută în Popor ca Sfânta Maria Mică. Un prilej nou de sărbătoare, pentru cei peste 2,2 milioane de români care poartă acest nume sfânt.

Mesaje de Sf. Maria

Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni.

Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

Maica Domnului să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire.

Citeste si: Mesaje Sf. Maria Mică: Felicitări şi urări cu La mulţi ani pentru 8 septembrie 2021

Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani!

Mesaje de Sf. Maria: La mulți ani!
Mesaje de Sf. Maria: La mulți ani!

Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria!

La mulți ani Maria! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos.

Urări de Sfânta Maria

Precum Maria, Maica Domnului, a învins tristeţea şi lacrimile, tot aşa îţi doresc să răzbaţi şi tu din furtuna greutăţilor

Citeste si: Nașterea Maicii Domnului, 8 septembrie 2021: Ce nu ai voie să faci de Sf. Maria Mică?

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!

La mulți ani, Maria! Să te bucuri de viață, de zâmbete, de tot ce e frumos.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

La mulţi ani de Sf. Maria: Mesaje de Sf. Maria, urări de Sf. Maria şi felicitări de Sf. Maria pentru 8 septembrie 2021. Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului ”La mulți ani!”.

La mulţi ani de Sf. Maria!

Este ziua numelui tău! La Mulţi Ani, Maria! Astăzi este ziua în care trebuie să alungi tristețea. La mulți ani!

Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. Să ai o zi perfecta alături de cei dragi!

Citeste si: Ce nume se sărbătoresc de Sf. Maria?

La mulţi ani de ziua numelui tău! Să ai o viaţaă plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu.

Mesaje de Sf. Maria. Este doar încă o zi, dar este cea mai frumoasă din tot anul, căci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!

Mesaje de Sf. Maria
Mesaje de Sf. Maria

La mulţi ani de Sfânta Maria! Multă sănătate și fericire. Drumul lin al vieții tale să fie ca o rază de soare. Multă sănătate.

Să rămâi mereu blândă, bună şi drăguţă cu toţi cei din jurul tău!

Felicitări de Sf. Maria

Aş vrea sa-mi fi aproape mereu, cum ai fost şi până acum şi să mă bucur în fiecare zi de puritatea şi căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Fecioarei Maria.

E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani de Sf. Maria!

În această zi specială, îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţaă plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Citeste si: Sfanta Maria 8 septembrie 2021. Mesaje de La Mulți Ani! Urări şi SMS-uri pentru Maria, Mariana, Marin și Mara

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

La mulţi ani de Sf. Maria: Mesaje de Sf. Maria, urări de Sf. Maria şi felicitări de Sf. Maria pentru 8 septembrie 2021. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La multi ani, Maria!

Mesaje de Sf. Maria
Mesaje de Sf. Maria

Ce nume se sărbătoresc de Sf. Maria?

Mesaje de Sf. Maria. Aproximativ 2,2 milioane de români își serbează onomastica de sărbătoarea Sfintei Maria, 1,8 milioane dintre aceștia fiind femei.

Numele Maria provine din ebraica si inseamna “Copil dorit” (Miryam).

Citeste si: Acatistul Nasterii Maicii Domnului. Citeste-l pentru a-ti umple inima de bucurie

In aceasta zi se mai sarbatoresc si nume derivate din Maria precum Anamaria, Mari, Meri, Marioara, Mariuta, Marita, Mariana, Marilena, Marina, Marinela, Marieta, Marica, Marita, Marusia, Mariuca, Maricica, Mia, Maia, Mita, Mimi, Mioara, Marian, Marin, Marinus, Marinica.

Citeste si: Mesaje de Sfânta Maria Mică. Urări si felicitari pentru sărbătoriții zilei

Majoritatea femeilor care îşi sărbătoresc onomastica de Sfânta Maria, respectiv 1.392.607, poartă numele de Maria, 273.806 se numesc Mariana, 51.593 – Marinela, iar 31.252 – Mioara. Alte 25.526 de femei poartă numele de Marina, iar 25.477 se numesc Marilena.

La mulţi ani de Sf. Maria: Mesaje de Sf. Maria, urări de Sf. Maria şi felicitări de Sf. Maria pentru 8 septembrie 2021. În rândul bărbaţilor, 308.514 se numesc Marian, 105.414 – Marin, iar 3.344 – Marinică, potrivit MAI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si