Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2023. Cu ocazia acestei sărbători, am pregătit o selecție cu cele mai frumoase  urări, mesaje și felicitări pentru ziua de 29 iunie   când sunt sărbătoriți mulți români care poartă numele Sfinților Petru și Pavel!

Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2023: „De Sf. Petru și Pavel îți trimit cele mai calde urări de sănătate, fericire și noroc. La mulți ani!”

„De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani!”

„De Sf. Petru și Pavel îți trimit cele mai calde urări de sănătate, fericire și noroc. La mulți ani!

Citește și: Sf. Petru și Pavel data 2023. Este sărbătoare mare pentru români! Ce nu este bine să faci în această zi sfântă?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Dragă Pavel, de ziua numelui tău îți doresc să rămâi mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios și cu picioarele pe pământ.

La multi ani!”

„De ziua ta, Petre, îți doresc să zâmbești. Pentru că atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La multi ani, de Sfântul Petru! ”

Urări și felicitări frumoase de Sf. Petru și Pavel

„Fie ca sfinții ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată”.

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cât mai frumoasă!”

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!”

Citește și: Sf. Petru și Pavel 2023. Ce nume se sărbătoresc pe 29 iunie?

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!”.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si