Mesaje de Sfântul Ion 2023. Iată cele mai frumoase urări de Sf. Ion pe care să le transmiți sărbătoriților!

Mesaje de Sfântul Ion 2023

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui.   La multi ani, Ioane!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ioan cât mai frumoasă!

De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău. La Mulți Ani de Sfântului Ion!

Citește și: Este 7 ianuarie sărbătoare legală? Vor fi liberi angajații din România de Sfântul Ioan?

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Mulţi Ani, Ioane!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!

Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

Urări de Sf. Ion 2023

Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău.

La Mulți Ani de Sfântului Ion!

Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Ion, al cărui nume îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de iubirea ta sinceră și necondiționată. La mulți ani, Ionuț/Ioana! Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de mine și de toți ai noștri. Cu drag, soțul/soția ta! Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți daruiască fericirea dorită și liniște.

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori! La mulți ani, Ioana!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor si fie ca Sf. Ioan sa te călăuzească mereu în viață. LA MULȚI ANI, dragă Ion, Ioana! De Sf. Ion, fie ca cei dragi să te înconjoare cu dragostea lor, iar iubirea mea să îți ofere doar clipe de fericire! La mulți ani, iubitul meu Ionuț/iubita mea Ioana!

Citește și: Sfântul Ioan 2023. Tradiții și obiceiuri românești

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si