Potrivit hotnews.ro, numerosi lideri din intreaga lume si-au exprimat solidaritatea cu comunitatea LGBT si au condamnat masacrul comis in weekend in clubul de noapte din Orlando, soldat cu 50 de morti si 53 de raniti. Papa Francisc, Francois Hollande, David Cameron sau Vladimir Putin se numara printre liderii care au condamnat atacul.  Presedintele francez Francois Hollande a condamnat "cu oroare masacrul", exprimandu-si "toata sustinerea Frantei si a poporului francez fata de autoritatile si poporul american in aceasta incercare".

Premierul britanic David Cameron a scris, pe contul sau de Twitter, ca se simte "oripilat de crima. Gandurile mele merg catre victime si familiile lor".
Papa Francisc a reactionat prin purtatorul sau de cuvant, Federico Lombardi, aratand ca "teribinul masacru din Orlando a facut numeroase victime nevinovate. Sentimente profunde de condamnare si de durere fata de aceasta manifestare de nebunie criminala si de o rautate intensa". Si presedintele rus Vladimir Putin vorbeste, intr-un comunicat al Kremlinului, despre "crima barbara" si transmite condoleante familiilor victimelor, noteaza hotnews.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si