Ziua Bărbatului se sărbătorește, conform tradiției românești, pe data de 9 martie 2024. La nivel mondial, Ziua Bărbatului este sărbătorită spre finalul anului, pe data de 19 noiembrie 2024. 

Ziua Bărbatului de pe 9 martie 2024 este în strânsă legătură cu sărbătoarea mare a Sfinților 40 de Mucenici din Calendarul ortodox. Astfel, cu această ocazie specială, ți-am pregătit mai multe mesaje pe care să le trimiți tatălui, bunicului, iubitului, soțului și prietenilor.

Adu-le bucuria în suflet cu un gest mic!

Urări și Felicitări de 9 martie 2024, de Ziua Bărbatului

„Dragul meu prieten, la mulți ani cu ocazia acestei zile speciale de 9 martie 2024! Să ai parte de tot ceea ce este mai bun pe această lume și să zâmbești neîncetat, sfidând orice obstacol care îți apare în cale! La mulți ani de Ziua Bărbatului!”

Citește și: Ziua Bărbatului: Ce este bine să faci pe 9 martie 2024?

„Tatăl meu drag, de Ziua Bărbatului vreau să îți mulțumesc pentru eforturile pe care le-ai făcut de-a lungul timpului pentru ca eu să fiu bine. Îmi doresc ca acest mesaj să îți însenineze ziua. Ești o sursă de inspirație pentru mine, dar și pentru toți cei din jurul tău! Te iubesc necondiționat și îți urez un călduros La mulți ani de Ziua Bărbatului!”

felicitare de ziua barbatului

Felicitările și mesajele frumoase de 9 martie 2024 sunt un mod minunat prin care îi poți arăta bărbatului special de lângă tine cât de mult îl iubești.

[Sursa foto: Freepik]

„Iubitul meu, cu ocazia acestei zile excepționale, îmi doresc ca tu să fii fericit și împlinit și să nu îți lipsească nimic! Te iubesc enorm și vreau să îți mulțumesc pentru momentele în care ai fost lângă mine, la bine și la rău! La mulți ani de Ziua Bărbatului!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Bunicul meu drag, de ziua Bărbatului vreau să îți mulțumesc pentru modul în care m-ai crescut! Fără tine viața mea ar fi pustie! Ești cel mai blând om pe care îl cunosc și ești un adevărat erou! La mulți ani de 9 martie 2024!”

„Soțul meu scump, de Ziua Bărbatului să ai parte de bogății nenumărate, iar Dumnezeu să îți ofere sănătate eternă! Ești lumina ochilor mei și cel mai puternic bărbat pe care îl cunosc! Mă simt norocoasă să te am în viața mea! La mulți ani de 9 martie 2024!”

„La mulți ani de 9 martie 2024! Fie ca norocul să te însoțească oriunde mergi și să nu te dai bătut indiferent de cât de grele ar fi obstacolele care îți apar în cale! Să ai o zi plină de iubire și fericire și tot ceea ce îți dorești să se îndeplinească! Să ai o primăvară minunată!”

Citește și: Câte pahare se beau pe 9 martie 2024: 40 sau 44? Iată ce spune tradiția

felicitare de ziua barbatului

Trimite un mesaj frumos de Ziua Bărbatului 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Mesaje frumoase de 9 martie 2024 pentru bărbații speciali din viața ta

„Ziua Bărbatului este o zi foarte specială, deoarece în această zi te sărbătoresc pe tine, iubirea mea! Să ai o zi superbă, iar toate dorințele să ți se îndeplinească! La mulți ani de 9 martie 2024!”

„La mulți ani, tatăl meu iubit! Este Ziua Bărbatului și nimeni nu merită aceste urări frumoase mai mult decât tine! Te prețuiesc în fiecare zi și sunt recunoscător/recunoscătoare pentru sprijinul pe care mi l-ai acordat întotdeauna, dar și pentru sfaturile de aur pe care mi le-ai oferit în cele mai grele momente! Să fii iubit și fericit!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Bunicule, de Ziua Bărbatului îmi doresc să ai parte de sănătate și iubire, iar toți din jurul tău să te sărbătorească cu mare fast pentru că meriți din plin! Nu puteam să îi cer lui Dumnezeu un om mai iubitor decât ești tu, iar admirația pe care o simt față de tine nu poate fi exprimată în suficiente cuvinte! La mulți ani frumoși!”

Citește și: Ziua Bărbatului în 2024: Se sărbătorește pe 9 martie sau nu?

felicitare de ziua barbatului

Trimite o felicitare frumoasă tatălui sau bunicului tău de Ziua Bărbatului 2024.

[Sursa foto: Freepik]

„La mulți ani de Ziua Bărbatului, soțul meu drag! Ești o rază de soare, un adevărat prieten, un partener de viață minunat! Să ai o zi roditoare, iar norocul să îți fie mereu alături! Te iubesc enorm și îți urez o primăvară minunată!”

„La mulți ani de Ziua Bărbatului, prietenul meu drag! Fie ca viața să îți aducă zi de zi motive de bucurie și să primești în sufletul tău iubirea nemărginită pe care ți-o port! Ești un prieten adevărat și o persoană de încredere!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si