Close sidebar
Close sidebar

Mesaje de Ziua Femeii 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani de 8 Martie

Vezi mesaje de Ziua Femeii 2024. Ți-am pregătit cele mai frumoase urări și felicitări cu „La mulți ani!” de 8 martie 2024.

Ana-Maria Costea,

Transmite-i femeii speciale din viața ta o urare minunată de Ziua Femeii 2024.

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fiecare dintre noi are în viața sa o femeie specială sau mai multe. Ți-am pregătit o listă cu mesaje, urări și felicitări deosebite pentru data de 8 martie 2024, atunci când sărbătorim Ziua Femeii 2024. 

În listă vei regăsi urări și felicitări pentru mama, bunica, iubita, soția și prietena ta. Oferă un zâmbet în această zi minunată.

Mesaje de Ziua Femeii 2024: Urări și felicitări cu „La mulți ani!” de 8 Martie

Transmite un mesaj încântător pe data de 8 martie 2024 și adu-i un zâmbet pe chip femeii speciale din viața ta.

Citește și: Mesaje de 8 Martie 2024: Felicitări și urări pentru Ziua Femeii și Ziua Mamei

Urări și felicitări de 8 martie 2024 pentru mama

„Draga mea mamă, de Ziua Femeii îți transmit cele mai bune gânduri.

Te îmbrățișez cu drag și îți urez La mulți ani de 8 martie 2024 din tot sufletul meu! Îți mulțumesc pentru iubirea ta necondiționată! Ești un înger pentru mine!”

„Iubita mea mamă, La mulți ani de Ziua Femeii! Ești o sursă de inspirați și înțelepciune pentru mine și mă simt atât de norocos/norocoasă să te am lângă mine! Ești cea mai bună persoană pe care o cunosc și îți mulțumesc din tot sufletul meu pentru eforturile tale incredibile! Să ai o primăvară minunată!”

Trimite-i mamei tale o felicitare frumoasă de Ziua Femeii 2024!

[Sursa foto: Freepik]

„Mama mea dragă, în această zi minunată îți transmit o urare și o felicitare frumoasă! La mulți ani cu ocazia zilei de 8 martie 2024! Nu ești doar o mamă, ești o eroină, cea mai bună prietenă a mea! Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine!

„Mama mea frumoasă, de 8 martie 2024 vreau să îți ofer tot ce este mai bun pe această lume! Mulțumesc pentru îndrumarea ta și iubirea pe care mi-ai acordat-o întotdeauna! Te prețuiesc enorm și îți urez un călduros La mulți ani cu ocazia Zilei Femeii!”

Mama ta merită tot ce-i mai bun! Fă-i ziua mai frumoasă cu o urare superbă de Ziua Femeii 2024!”

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: VIDEO- Idei de mărțișoare inedite care vor impresiona doamnele și domnișoarele

Urări și felicitări de 8 martie 2024 pentru bunica

„Draga mea bunică, în această zi minunată îți transmit un sincer La mulți ani! Mulțumesc pentru grija și bunătatea ta și sfaturile minunate pe care mi le-ai oferit de-a lungul timpului! Fie ca această zi minunată de 8 martie 2024 să îți aducă lumina în suflet și zâmbetul pe chip!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Bunica mea scumpă, La mulți ani de Ziua Femeii! Ești una dintre cele mai bune și speciale persoane din viața mea și pentru mine ești o adevărată comoară neprețuită! Te iubesc din toată inima și îți urez o primăvară superbă!”

„Iubita mea bunică, de Ziua Femeii îți transmit cele mai călduroase îmbrățișări și gândurile mele frumoase pentru tine! Te iubesc din toată inima mea! La mulți ani de 8 martie 2024! Fie ca această zi să fie la fel de minunată precum ești tu în ochii mei!”

„Bunica mea dragă, de Ziua Femeii vreau să îți spun cât de mult însemni pentru mine! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase în care ai avut grijă de mine! te prețuiesc enorm și vreau să îți transmit o primăvară minunată și un călduros La mulți ani!”

Pe data de 8 martie 2024, transmite-i femeii deosebite din viața ta un sincer La mulți ani de Ziua Femeii!”

[Sursa foto: Freepik]

Urări și felicitări de 8 martie 2024 pentru iubită

„Draga mea iubită, să ai o zi minunată! Este Ziua Femeii și vreau să îți spun cât de multe te prețuiesc! Ești sursa mea de speranță și de fericire și nu mi-aș imagina viața fără tine! Te iubesc nespus! La mulți ani de 8 martie 2024, draga mea!”

„Iubita mea, te iubesc nespus! Cu ocazia Zilei Femeii vreau să îți transmit un călduros La mulți ani! Fie ca tot ce îți dorești să devină realitate! Această zi de 8 martie să îți aducă iubirea în suflet și zâmbetul pe buze așa cum tu mi le aduci mie în fiecare zi!”

Citește și: VIDEO- Cadourile handmade sunt la mare căutare. Ce creații poți dărui de 1 și 8 martie?

„Iubirea mea, de Ziua Femeii îți urez tot binele din lume! Ești o persoană specială pentru mine și îmi doresc ca această zi să îți aducă bucurie! Ești raza mea de soare într-o zi cu nori și în fiecare zi mă faci să vreau să devin o persoană mai bună! La mulți ani de 8 martie 2024, iubita mea!”

„Iubita mea, de 8 martie 2024 vreau să știi că îmi umpli viața de culoare cu gingășia ta! Te iubesc exact ca în prima zi și aș vrea să îți împărtășesc cele mai frumoase momente! Sunt recunoscător că ești a mea și îți urez un călduros La mulți ani de Ziua Femeii!”

Urări și felicitări de 8 martie 2024 pentru soție

„Draga mea soție, de Ziua Femeii vreau să știi că tu ești una dintre cele mai puternice femei pe care le-am cunoscut vreodată! Ești lumina ochilor mei, partenera mea perfectă, iar în această zi minunată îmi doresc ca toată atenția să fie la tine! Te iubesc nespus și îți urez La mulți ani de 8 martie 2024!”

„La mulți ani de Ziua Femeii, draga mea soție! Fără tine inima îmi este pustie și în această zi minunată îmi doresc să ai parte de bucurii infinite! Vreau să știi că eforturile tale nu trec niciodată neobservate! În această zi sărbătorim frumusețea ta!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„În această zi minunată de 8 martie 2024, draga mea soție, îți urez să ai parte de tot binele din lume! Nu ești doar o parteneră de viață, ești și cea mai bună prietenă a mea! Te iubesc din tot sufletul! La mulți ani frumoși, draga mea, de Ziua Femeii!”

„Frumoasa mea soție, ești o sursă de stabilitate, fericire, armonie, iar lista poate continua! Cuvintele nu pot descrie perfect cât de mult însemni tu pentru mine! În această zi îți voi spune doar atât: La mulți ani, iubirea mea! Să ai parte de tot ceea ce-ți dorești! La mulți ani!”

Cu o felicitare frumoasă de Ziua Femeii îi vei însenina ziua femeii speciale din viața ta!

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: VIDEO- Idei de flori de 8 martie pentru mame. Cele mai frumoase buchete

Urări și felicitări de 8 martie 2024 pentru prietenă

„Draga mea prietenă, La mulți ani de Ziua Femeii! Ești un adevărat dar de la Dumnezeu și îți mulțumesc că ești alături de mine în toate momentele, bune sau rele! Cuvintele nu pot explica cât de mult te apreciez, dar în această zi îți urez o primăvară superbă și tot ceea ce-ți dorești să se împlinească!”

„Prietena mea frumoasă, îți transmit cele mai sincere urări cu ocazia zilei de 8 martie 2024! La mulți ani de Ziua Femeii! Ești cea mai optimistă persoană pe care o cunosc și ești îngerul meu păzitor! Țin enorm de mult la tine și îmi doresc ca prietenia noastră să nu se destrame niciodată!”

„Prietena mea cea mai bună, această mică scrisoare este pentru tine. În primul rând, îți urez un călduros La mulți ani de Ziua Femeii! Ești o comoară neprețuită în viața mea și îți mulțumesc pentru tot sprijinul și grija pe care o ai pentru mine! Te iubesc enorm și abia aștept să ne revedem!”

„Prietena mea bună, te iubesc nespus de mult! La mulți ani de Ziua Femeii! Ești una dintre cele mai curajoase și frumoase femei pe care le cunosc. Să ai o zi magnifică și tot ceea ce îți dorești să se împlinească! Fie ca această zi de 8 martie 2024 să îți aducă lumina în cale!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI