Cele mai frumoase urări

1. Visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani, sora mea draga!

2. De ziua ta sa ai parte de si mai multa fericire, odihna, liniste si frumusete decat in anii trecuti. Sa ai parte de cat mai mult timp liber pentru a putea savura cu adevarat momentele frumoase ale vietii.

La multi ani, sora mea!

3. O sora e un dar al inimii, o prietena draga, precum si un fir aurit de sperenta si dragoste ce coase drumul vietii noastre. La multi ani, surioara!

Citeste si: Top 10 cele mai bune filme de acțiune din toate timpurile, conform IMDb.com

4. Draga sora, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de voie buna si sanatate si cele mai frumoase flori ale lumii in cel mai frumos bnuchet. La multi ani, sora mea mult iubita!

5. Draga surioara cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire. La multi ani! Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sora ta!

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”: Un pictor celebru a ales sa fie cioban cu norma intreaga, la propria-i stana

Mesaje, felicitări și urări de la multi ani pentru soră
Mesaje, felicitări și urări de la multi ani pentru soră

6. Daca exista ceva mai frumos decat viata, fie ca acel ceva sa-ti apartina.

7. Esti mai mult decat o sora pentru mine… Esti cea mai buna prietena, manichiurista si partenera mea in planuri trasnite. La multi ani!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

8. La multi ani! Chiar daca nu ne intelegem de fiecare data, indiferent de ce s-ar intampla, stii ca sunt alaturi de tine. Te iubesc.

9. Ce norocos/ norocoasa sunt sa am o sora asa misto ca tine. Iti multumesc ca ai fost un model pentru mine dintotdeauna. La multi ani!

 

10. Sora mea e cea mai tare sora din lume… dupa mine, desigur. La multi ani!

 

11. Iti doresc o zi superba! Ai fost intotdeauna langa mine si nu-mi pot imagina viata fara tine.

 

12. Pentru sora mea, de ziua ei de nastere: Cuvintele nu pot spune niciodata cat de mult pretuiesc timpul petrecut impreuna. Chiar daca ne certam uneori, stiu ca esti intotdeauna acolo pentru mine. La multi ani!

 

13. La multi ani, surioara! Iti multumesc ca m-ai lasat sa-ti imprumut hainele, chiar si atunci cand nu te-am intrebat. Te iubesc.

 

14. Sunt atat de norocos/ norocoasa pentru ca am o sora grijulie, generoasa si rabdatoare ca tine. Iti multumesc.

15. Toarna in pahare, aprinde lumanarile si pune-ti o dorinta! La multi ani pentru cea mai minunata sora din lume.

16. La multi ani, sora mea. Sa te am in viata mea a fost o adevarata binecuvantare. Iti multumesc ca esti grozava!

17. Sora mea e numai una: creativa, prostuta, minunata, sincera si nemaipomenita. La multi ani, draga mea!

18. La multi ani, sora mea draga! Sunt atat de mandru/ mandra de tot ce ai realizat. Iti multumesc pentru ca esti un model grozav.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si