Ziua Păcălelilor este celebrată pe 1 aprilie în fiecare an. În această zi, oamenii obișnuiesc să își facă tot felul de farse și să trimită mesaje amuzante prietenilor și familiei.

Nu rata ocazia de a le face ziua mai bună celor din jurul tău, trimițându-le cele mai amuzante mesaje și urări de Ziua Păcălelilor.

Mesaje și urări amuzante de 1 aprilie, Ziua Păcălelilor

„Este un moment dificil și nu știu cum să îți spun asta cât mai clar. Cred că ar trebui să ne despărțim și să lăsăm timpul să treacă puțin. Nu îți face griji, ne vom revedea... la anul, de 1 aprilie! Credeai că ai scăpat de mine așa ușor? Gluma e pe seama ta! 1 aprilie fericit îți urez!”

„Astăzi este cea mai bună zi! M-am hotărât să devin detectiv particular, iar prima mea sarcină a început chiar de azi-dimineață. Stăteam și mă întrebam, hmm... oare cine a furat toate prăjiturile din frigider? Chiar acum îi scriu făptașului!”

mesaj amuzant

Ziua Păcălelilor este dedicată zâmbetelor, așa că fă-ți cunoscuții să râdă până la lacrimi!

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citește și: 1 aprilie 2024: Ziua Păcălelilor. Ce semnificație are această zi? Idei de farse

„Am avut o revelație. Renunț la tot ce am în prezent și mă dedic vieții în pustietate, în natură. Îmi doresc să devin explorator și să caut cele mai interesante comori pe care omenirea le credea pierdute.

A, stai! Am găsit una dintre ele! Îi scriu acest mesaj chiar acum! Să ai o zi a păcălelilor minunată!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am devenit un bucătar desăvârșit de când nu ne-am mai văzut și voiam să îți spun ce realizări am avut până acum. Păi, am reușit să gătesc solzi de pește, inima de taur, floricele de pe câmpii, dar și gluma asta nesărată!”

„M-am gândit serios și cred că ar trebui să nu mai fim prieteni. Ai fost o persoană bună în viața mea, dar doar până acum. Sper să nu te superi foarte tare și să înțelegi motivele pentru care vreau să te dau afară din viața mea...

Este simplu, dacă ai crezut ce ai citit până acum înseamnă că nu gândim la fel de Ziua Păcălelilor! Să ai un 1 aprilie amuzant!”

„Astăzi mergem la circ, dar știi care este partea cea mai bună? Spectacolul se anunță a fi unul incendiar, iar cireașa de pe tort este că eu mă cunosc cu unul dintre clovnii care vor performa. Îl cheamă (prenumele persoanei căreia îi trimiți mesajul) și citește mesajul ăsta de 1 aprilie! O zi a păcălelilor excelentă îți urez!”

„Știi cum îi poți atrage atenția persoanei de care îți place? Scrie-i un mesaj pe 1 aprilie, invit-o la o întâlnire, iar dacă acceptă înseamnă că ai noroc! Dacă nu... ei bine, măcar îi poți spune că este Ziua Păcălelilor.”

mesaj amuzant

Surprinde-ți toți prietenii cu mesaje și urări amuzante pentru 1 aprilie.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Idei de farse pentru Ziua Păcălelilor

„Conform unui studiu, oamenii cu inteligență redusă nu pot citi un mesaj cu un singur ochi. În plus, cei care chiar încearcă să facă asta stau și mai rău la acest capitol! E 1 aprilie, te iert dacă ai încercat... o să trec peste.”

„Bună! Ești? Am nevoie de ajutor urgentttt! Telefonul lui (persoanei care scrie mesajul) este la mine, (cunoștință). Nu poate vorbi, este la spital și este pe cale SĂ MOARĂ de râs că tu chiar ai crezut gluma asta de 1 aprilie! Să ai parte de glume amuzante de Ziua Păcălelilor!”

„Am avut o zi excelentă! Mi-a fost mărit salariul exagerat de mult și m-am gândit să îți cumpăr tot ce vrei tu astăzi! Este ziua ta norocoasă, mi-am luat simțul umorului după mine!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si