Mesaje pentru 24 ianuarie 2023. În anul 1859, 24 ianuarie a fost ziua în care s-a înfăptuit Mica Unire. A avut loc Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza. 

Vă prezentăm azi o listă cu cele mai frumoase mesaje pentru 24 ianuarie 2023 Mica Unire, zi de sărbătoare pentru toți românii!

Urări și felicitări originale pentru Mica Unire „La mulți ani, dragi români!”

Fie ca 24 Ianuarie să vă aducă sănătate, fericire și multă, multă bucurie alături de cei dragi și apropiați.

De 24 Ianuarie vreau să-ți urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!

Cu prilejul Zilei Micii Uniri doresc poporului român cele mai călduroase felicitări si urări de sănătate. Cu prilejul Zilei Micii Uniri doresc poporului român cele mai călduroase felicitări si urări de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

Cu ocazia Zilei Micii Uniri vă doresc succes în activitate și să vă bucurați de cele mai frumoase realizări. Cu ocazia Zilei Micii Uniri vă doresc succes în activitate și să vă bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate și bunăstare!

Urări și SMS-uri pentru 24 ianuarie 2023

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În această deosebită zi de 24 Ianuarie este ziua tuturor românilor, La mulți ani!

De 24 Ianuarie urez la mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania! De 24 Ianuarie urez la mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!

La Mulți Ani încununați de succes si prosperitate cu ocazia zilei de 24 Ianuarie. Ne face deosebită plăcere să colaborăm cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați romani. La Mulți Ani încununați de succes și prosperitate cu ocazia zilei de 24 Ianuarie.

Citește și: Zile libere 2023. Cine se bucură de mai multe zile libere în minivacanța de Mica Unire

Îți mulțumim și îți urăm un sincer La Mulți Ani cu ocazia zilei Micii Uniri! Cu români de excepție ca tine, țara noastră este mai bogată și mai respectată. Cu clienți deosebiți ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Îți mulțumim și îți urăm un sincer La Mulți Ani cu ocazia zilei Micii Uniri!

Mesaje pentru familie de 24 ianuarie 2023

De 24 Ianuarie, urez La mulți ani României, tuturor românilor și celor ce simt și gândesc românește!

De 24 Ianuarie, Ziua Micii Uniri vă doresc distracție plăcută și să vă bucurați că sunteți român.

De 24 Ianuarie, Ziua Micii Uniri, vă doresc distracție plăcută și să vă bucurați că sunteți român. La Mulți Ani plini de realizări!

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La mulți ani de 24 Ianuarie! Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani de 24 Ianuarie!

La Mulți Ani Române, fii mândru de țara ta!- Mica Unire. De când se știe, Românul trăiește cu credință în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim țara și s-o respectăm. La Mulți Ani Române, Fii mândru de țara ta!- Mica Unire.

Citește și: Mica Unire 2023. Românii vor avea patru zile libere în acest an

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si