Pe 8 martie 2024 este Ziua Femeii. Cu ocazia acestei zile minunate, oamenii de pretutindeni se grăbesc să le spună femeilor speciale din viața lor cât de mult înseamnă pentru ei.

Ți-am pregătit o listă cu mesaje minunate pentru 8 martie 2024, de Ziua Femeii, pe care să le trimiți femeilor dragi din viața ta. Fie că este vorba despre mama, bunica, sora, soția, iubita, prietena sau colega ta, cu siguranță vei găsi mesajul perfect pentru tine

Mesaje frumoase pentru 8 Martie 2024, de Ziua Femeii

„În aceasta zi minunată, de Ziua Femeii, doresc să-ți aduc un zâmbet pe buze. Îți mulțumesc pentru toate momentele în care ai fost alături de mine! Tu mă faci să vreau să devin o persoană mai bună în fiecare zi! La mulți ani de 8 martie, draga mea!”

„Cu ocazia acestei zile speciale, eu îți transmit iubirea pe care ți-o port necondiționat! Fie ca această zi de primăvară să te lumineze și să îți ofere putere și inspirație! Ești o persoană minunată și mă simt norocos/norocoasă să te am lângă mine! La mulți ani de 8 martie 2024!”

felicitare ziua femeii

Transmite-i mamei tale un mesaj frumos pentru 8 martie 2024! 

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Mesaje de Ziua Femeii 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani de 8 Martie

„Draga mea, fiecare zi pe care o petrec alături de tine este o călătorie minunată prin viața aceasta lungă. Ești o persoană frumoasă, sinceră și blândă și meriți tot ce este mai bun pe lume.

Îți urez un călduros La mulți ani de Ziua Femeii!”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Iubita mea, în fiecare zi când te privesc mă simt cel mai norocos om de pe planetă! Ești cea mai frumoasă și inteligentă persoană pe care o cunosc! Prezența ta îmi luminează viața și vreau să știi că te iubesc necondiționat! La mulți ani de 8 martie 2024, draga mea!”

„Mama mea frumoasă, în această zi superbă de primăvară să ai parte de tot ceea ce-ți dorești! Ești o sursă de lumină, de inspirație, un izvor de înțelepciune și te iubesc nespus de mult! La mulți ani de Ziua Femeii! Ești cea mai puternică femeie pe care o cunosc!”

urare de ziua femeii

Ziua Femeii este pe data de 8 martie. Este ocazia perfectă pentru a transmite un mesaj frumos!

[Sursa foto: Freepik]

Urări superbe pentru Ziua Femeii

„Scumpa mea prietenă, ești minunată și nu vreau să uiți asta! Fiecare gest pe care îl faci îmi umple inima cu bucurie! Ești atât de grijulie și de minunată, iar cuvintele nu sunt îndeajuns pentru a exprima tot ceea ce simt pentru tine! Să ai o primăvară frumoasă și o zi de 8 martie minunată!”

„Bunica mea, astăzi este Ziua Femeii! Ești o femeie grozavă, care mă inspiră zi de zi! Ești eroina mea, persoana care m-a făcut persoana care sunt astăzi! Îți doresc o primăvară frumoasă și liniștită! La mulți ani de 8 martie 2024!

Citește și: Horoscopul zilei de 8 martie 2024: Zodiile care sunt iubite de cei dragi. Primesc cadouri fantastice

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

felicitare de ziua femeii

De Ziua Femeii, transmite-le mamei și bunicii tale un mesaj frumos de 8 martie 2024.

[Sursa foto: Freepik]

„Sora mea iubită, La mulți ani de 8 martie 2024! Ești cea mai amuzantă pe care o cunosc, iar fără tine viața mea ar fi un tunel nesfârșit de tristețe! Tu ești cea care mă ambiționează zi de zi să cred în mine și să merg mai departe, iar în această Zi a Femeii, îți urez să fii fericită!”

„Scumpa mea mămică, pe 8 martie 2024 vreau să îți dăruiesc toată iubirea din univers! Ești persoana care m-a învățat să fac atât de multe lucruri minunate, iar eu în această zi vreau să îți urez o primăvară caldă și însorită și un sincer La mulți ani de Ziua Femeii!”

„Soția mea dragă, ești o stea pe cerul vieții mele, iar fără tine viața mea nu ar mai fi la fel de frumoasă! Îți urez ca această primăvară să fie așa cum ți-o dorești, iar obstacolele să te ocolească! Să ai parte de tot ceea ce vrei și să fii înconjurată de oameni iubitori, așa cum ești și tu! La mulți ani de Ziua Femeii!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si