Dacă îți este greu să te exprimi și să spui ce simți, noi venim în ajutorul tău cu câteva mesaje pentru cea mai bună prietenă. Spune-i cât de importantă e pentru tine.

Citeste si: Marinela de la" Puterea Dragostei", își serbează astăzi ziua de naștere

1. De cand ai intrat in viata mea, mi-ai oferit multe momente de bucurie.

Pentru fiecare clipa in care m-ai facut sa rad, m-ai iertat si m-ai incurajat eu iti multumesc!

2. Prietena cea mai buna stie ce gandesti chiar si atunci cand nu vorbesti, intelegandu-ti si cele mai ascunse nevoi, pe cand de multe ori ceilalti nu fac decat sa treaca cu vederea sentimentele tale.

3. Vreau sa stii ca nu am mai intalnit o prietena mai buna decat tine pana acum, si nici nu cred ca asa ceva este posibil din moment ce mi-ai demonstrat ca imi vei fi alaturi indiferent de ce s-ar intampla.

Mesaje pentru cea mai bună prietenă

4. Unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea a fost cand te-am intalnit pe tine, draga prietena. Fii sigura ca nu il voi uita niciodata!

5. Cand simt ca lumea imi fuge de sub picioare, ca nu ma intelege nimeni, ma consoleaza gandul ca ma pot baza pe tine.

6. Prietenia ta imi aminteste de una dintre bucuriile vietii: iubirea neconditionata pe care mi-o porti chiar si atunci cand gresesc.

7. Datorita tie, draga prietena, am devenit o persoana mai buna. Sfaturile tale mi-au luminat calea cu intelepciunea lor atunci cand ma aflam intr-un impas.

8. In ciuda obstacolelor cu care ma confrunt, gandul la tine ma face sa zambesc mereu si astfel uit de grijile vietii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Mesaje pentru cea mai bună prietenă
Mesaje pentru cea mai bună prietenă

Mesaje pentru cea mai bună prietenă

Citeste si: Mesaje pentru prima zi de şcoală

9. In fiecare zi ma uimesti cu bunatatea si cu loialitatea ta, aratandu-mi ca viata poate fi intr-adevar frumoasa si intarindu-mi speranta ca oamenii se pot schimba in bine.

10. Tu esti cea care m-ai ajutat sa-mi implinesc visurile, sustinandu-mi fiecare decizie, dar si aratandu-mi unde am gresit. De aceea, iti promit ca te voi purta in inima mea mereu, in ciuda tuturor conflictelor pe care le vom intampina.

11. Sunt sigura ca fara prietenia ta viata nu ar mai fi la fel de frumoasa. Nu voi uita niciodata faptul ca mi-ai alinat suferinta si ca mi-ai redat pacea sufleteasca.

12. Cu greu gasesti prieteni adevarati, motiv pentru care iti sunt recunoscatoare ca ai intrat in viata mea, aducand o raza de lumina care sa-mi spulbere tristetea.

13. Nimic nu se compara cu devotamentul celei mai bune prietene. Stie cand sa iti deschida ochii fara sa te raneasca si sa te sustina cand toti ceilalti nu o fac.

14. Cand sunt cu tine ma simt in largul meu caci stiu ca pot fi eu insami, fara sa-mi ascund defectele. Ba mai mult decat atat, iti sunt recunoscatoare ca imi atragi atentia asupra imperfectiunilor mele si ca ma ajuti sa le indrept.

15. Desi totul in vietile noastre e relativ, prietenia este pentru totdeauna. Iti multumesc pentru tot, pentru noptile lungi si albe, pentru rasete, pentru filmele siropoase, pentru tot ceea ce esti si tot ceea ce m-ai ajutat sa devin.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

16. N-as fi reusit nici jumatate din lucrurile de pana acum daca nu te-aa fi avut langa mine. M-ai ajutat si m-ai sprijit la greu, m-ai ascultat, mi-ai dat mii de sfaturi si pentru asta voi fi recunoscatoare mereu.

Mesaje pentru cea mai bună prietenă
Mesaje pentru cea mai bună prietenă

17. Iti multumesc ca faci din orice situatie una memorabila! Iti multumesc ca ma protejezi si mai ales ca ma faci sa rad cu lacrimi. Nu stiu cum se descurca ceilalti oameni, dar viata mea este mai buna de cand te am pe tine ca prietena.

18. Am visat la o prietenie ca a noastra de cand eram un copil si acum o pot recunoaste, sunt un om fericit si implinit. Sper sa ramanem la fel pana la batranete, cu acelasi simt al umorului si aceeasi legatura stransa.

19. Ma pot destainui tie cu orice problema as avea si tu mereu esti acolo pentru mine. Nu stiu ce am facut sa merit o prietena atat de buna, dar sunt recunoscatoare zi de zi pentru aceasta legatura speciala.

20. As calatori toata lumea alaturi de tine, prietena mea! Sigur ne-am distra la nebunie pentru ca de fiecare data cand suntem impreuna, distractia e la cote maxime!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si