Mesaje pentru nașii de cununie. Iată câteva mesaje pe care să le transmiteți nașilor voștri pentru a le face o bucurie și pentru a le prezenta recunoștința față de aceștia!

Mesaje pentru nașii de cununie

1. Nașii sunt singura familie pe care ți-o alegi. Vă mulțumim că ați acceptat să fiți alături de noi în această călătorie numită viață! Cu respect și considerare, finii voștri.


2. La casa cu nași buni, Dumnezeu face minuni! Cu dragoste, finuții X și Y.
3. Dragii mei nași, vă mulțumesc că ați fost alături de mine la primirea Sfântului Botez și ați devenit părinții mei spirituali.
Îmi doresc să-mi fiți mereu un sprijin și un bun sfătuitor pe calea vieții. Cu apreciere și iubire, finuța voastră – X.
4. Mami și tati mi-au spus că nașii sunt singura familie pe care o alegi. Vă mulțumesc că mi-ați devenit părinți spirituali și că aveți grijă de mine.
Cu multă dragoste, finuțul vostru, X.

Citeste si: Cum să alegi cadoul potrivit pentru orice ocazie

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

5. Dragii noștri nași, X și Y (completați cu numele nașilor), în cea mai frumoasă zi a vieții noastre, ne-ați fost alături cu dragostea și sprijinul vostru. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simțim. Vom spune doar atât: Vă mulțumim! Cu drag, finii voștri.
6. Vă mulțumesc, nașii mei dragi, că ați fost o parte atât de specială în ziua cea binecuvântată a botezului meu, în calitate de părinți spirituali.

Mi-ați oferit, de atunci, un exemplu de adevărată viață creștină. Sfaturile, rugăciunile și dragostea voastră au fost și sunt o mare binecuvântare pentru mine și pentru familia mea.
Vă port mereu în suflet. Cu multă dragoste, fina voastră.
7. Dragii noștri, nașii sunt cei care oferă puterea familiei și căldura prieteniei. Vă mulțumim că ați acceptat să ne fiți aproape. Vă iubim! Finii voștri, X și Y.
8. Dragii noștri, singurul lucru mai frumos decât acela de a ne fi cei mai buni prieteni, este acela că ați acceptat să ne fiți nași.
Vă mulțumim că ne sunteți alături! Cu multă apreciere, finii voștri – X și Y.
9. Nașii sunt un dar special trimis de la Dumnezeu. Vă mulțumesc că vegheați asupra mea! Finuța voastră, X.
10. Nașii sunt cadoul de neprețuit pe care părinții mi l-au făcut din prima zi de viață. Vă mulțumesc pentru atenția și iubirea voastră! Finul vostru, X.
11. Mami și tati mi-au oferit darul vieții. Iar viața mi-a oferit un dar prețios: pe voi! Vă îmbrățișez cu drag!
12. Nășica mea frumoasă, mulțumesc pentru botez și băiță! Cu drag, fina voastră – X.
13. Nașilor noștri X și Y, pentru că ați fost alături de noi în momentul cel mai important din viață, pentru că ne dați cele mai sincere sfaturi
și pentru că ne iubiți așa cum suntem, vă mulțumim și vă iubim și noi la fel sau poate mai mult! X și
Y.
14. Nici un drum nu este prea greu alături de nași atât de speciali. Ne bucurăm că vă avem în viața noastră! Cu multă dragoste, finii voștri.
15. Dragii mei nași, X și Y, Dumnezeu v-a ales pe voi să-mi fiți nași, să-mi fiți alături ca părinți spirituali. Vă mulțumesc că m-ați făcut creștin, că mă ocrotiți ca pe copilul vostru! Cu dragoste, finuțul vostru.

Citeste si: 5 activități indoor în București pentru zilele caniculare de vară

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si