Mesaje pentru ultima zi de grădiniță: Urări frumoase pentru copiii care merg la şcoală în toamnă. Grădinița a luat sfârșit, iar zburdalnicii copilași trec la o nouă etapă. Astfel, puteți să îi încurajați pe cei mici la sfârșitul anului școlar, dedicându-le îndrumări și urări de bine.

În acest articol veți găsi cele mai frumoase mesaje de sfârșit de grădiniță pentru elevi, părinți și educatori, pentru a-i motiva să se reîntoarcă la toamnă cu noi forțe și pentru a-i inspira să creeze o mulțime de momente de neuitat pe parcursul vacanței de vară! 

Urări frumoase pentru copiii care merg la şcoală în toamnă

Felicitări cu absolvire tuturor celor care au participat la activitatea grădiniței! Aici copiii au învățat primele lor cuvinte, pași și o mulțime de lucruri interesante. Fie ca ei să pășească într-un nou nivel pentru ei – școala care îi va învăța și mai multe. Ei vor obține de la școală multe impresii noi. Mult succes și studiu excelent!

Picii s-au maturizat și sunt gata să încheie prima etapă importantă din viața lor. Merg de la grădiniță la școală, devin mai independenți. Dorim ca micii absolvenți să câștige treptat perseverență, va fi utilă la școală. Entuziasm. Și bineînțeles, sănătate. Felicitări cu absolvirea grădiniței!

Iată copilul vostru a depășit prima etapă non-formală de educație, testul de la grădiniță a fost trecut. Felicitări cu acest eveniment luminos! Fie ca copilul vostru să nu înceteze niciodată să încânte părinții cu descoperirile lui, cu succesul în etapa ulterioară a educației și creativității.

Întreaga voastră familie să crească veselă, prietenoasă și sănătoasă!

Citeste si: Mesaje de dimineaţă pentru prietenii de pe Facebook

Felicitări, copilaș drag! Astăzi părăsești pereții grădiniței iubite și mergi într-o călătorie lungă prin vastitatea cunoștințelor noi și a științelor serioase. Îți doresc să-ți începi zborul cu bucurie și încredere, să-ți faci noi prieteni și să ai parte de aventuri incredibile în noua etapă a vieții tale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Stimați educatori, voi asemeni albinelor vă învârtiți în jurul copiilor noștri, aveți grijă de ei, îi învățați tot ce este mai bun, le dați instrucțiuni de înțeles pentru mintea copilului, pentru viitoarea lor viață de adult. Vă dorim răbdare, putere și bucurie. Fie ca de la zâmbetele strălucitoare ale copiilor să se aprindă soarele în ochii voștri. Mulțumim pentru munca depusă!

Citeste si: Mesaje de noapte bună pentru prietenii de pe Facebook. Cele mai frumoase imagini cu text

Mesaje pentru ultima zi de grădiniță: Urări frumoase pentru copiii care merg la şcoală în toamnă

Mesaje pentru ultima zi de grădiniță: Urări frumoase pentru copiii care merg la şcoală în toamnă

[Sursa foto: PixaBay]

Cele mai frumoase mesaje pentru ultima zi de grădiniță

Felicitări cu prima absolvire! Lăsați toate cunoștințele și abilitățile dobândite în grădiniță să-l ajute pe copil să își atingă obiectivele mici și mari. Îți doresc să continui să mergi cu încredere, să întâlnești numai oameni buni și sinceri în calea ta. Sănătate, bucurie și prieteni veseli.

Te felicit cu absolvirea grădiniței și îți doresc, dragă, să mergi cu îndrăzneală și entuziasm către visele tale, să-ți amintești de grădiniță și să rămâi același copil minunat și activ.

Fie ca în viitor să te aștepte multe descoperiri interesante, cunoștințe noi și victorii grandioase.

Felicitări cu prima absolvire! Astăzi grădinița își ia rămas bun de la cei mai mici omuleți care își încep călătoria către țara cunoștințelor. Vă dorim pași mari în noua etapă a vieții voastre, succes la studii și cea mai fericită și distractivă perioadă a copilăriei. Fie ca zâmbetele să strălucească mereu pe fețele voastre și să-i înveseliți pe cei din jur.

Citeste si: Exemple de urări de ziua de naştere: Cele mai frumoase mesaje cu La mulţi ani!

Mesaje pentru ultima zi de grădiniță: Urări frumoase pentru copiii care merg la şcoală în toamnă

Mesaje pentru ultima zi de grădiniță: Urări frumoase pentru copiii care merg la şcoală în toamnă

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Lucrurile pe care Daniela Gyorfi nu suportă să le audă din partea celor din jur. „Nu toată lumea trebuie să mă placă. Mă deranjează când se iau de ceva foarte personal.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Mesaje noi de ,,Bună Dimineaţa'' pentru Facebook şi Instagram

Copiii au crescut și au devenit absolvenți. Vă felicităm cu această zi minunată și vă dorim multă sănătate, copii ascultători, zile strălucitoare și luminoase, multe zâmbete, fericire în ochi și noi reușite. Fie e ca bucuriile copiilor să vă aducă liniște sufletească, iar necazurile să vă ocolească.

Felicitări cu absolvirea grădiniței- cu prima despărțire. Îți doresc, drag copil, să nu pierzi prietenia cu amicii, să i-ai cu tine în călătorie amintiri amuzante și o paletă strălucitoare de culori pentru a decora imaginea viitorilor ani școlari conform imaginației tale.

Felicitări copiilor cu încheierea perioadei de grădiniță și trecerea la categoria viitorilor școlari! Fie ca anii copilariei voastre să fie colorați cu momente fericite, dragoste si grijă de la părinți, distracție si bucurie. Vă dorim succes în viața școlară, apariția unor prieteni adevărați, descoperiri și realizări mari în sport și creativitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si