Mesaje Revelion 2020. Mesaje și urări de ANUL NOU 2020. Urări, mesaje, SMS-uri şi felicitări de Anul Nou. La mulţi ani! URARI DE ANUL NOU pentru familie, prieteni şi colegi de serviciu.

"Fie ca de Anul Nou să-ţi petreci cât mai mult timp cu prietenii şi familia. La mulţi ani frumoși!"

Mesaje Revelion 2020. Mesaje și urări de ANUL NOU 2020

"De Anul Nou, îţi doresc să strângi cât mai multe amintiri frumoase! Fie ca sufletul să cunoască toată fericirea pe care o poate trăi o inimă! Un an nou binecuvântat! La mulţi ani!"

"Fie ca noul an să-ţi transforme lacrimile în zâmbete, planurile în fapte şi visele în realitate! La mulți ani!"

"Anul Nou este la uşă, aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi. La Mulţi Ani!"

Mesaje Revelion 2020. Urări de Anul Nou haioase

„Ho Ho Ho, aţi văzut un ren maro? Sau un spiriduş în bleu? S-aveţi Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulţi Ani (şi la mulţi Bani)!

Cățeluș cu părul creț, să ai jeep-ul în coteț și o vilă cu piscină, pe Madonna că vecină. O lopată pentru bani, la anul și La Mulți Ani

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În contul tău, la bancă numită Viaţa, am depus o urare pentru 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucura-te atunci când îl vei goli! La Mulţi Ani!”

Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!

„Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă.

La mulţi ani!”

Mesaje Revelion 2020. Urări scurte de Anul Nou

„Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus”

„Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie. La Mulţi Ani fericiţi!”

"E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri"

Mesaje Revelion 2020. Cele mai frumoase mesaje și urări de ANUL NOU
Mesaje Revelion 2020. Cele mai frumoase mesaje și urări de ANUL NOU

Mesaje Revelion 2020. Mesaje de Anul Nou pentru iubit/ soț

Voi fi mereu lângă tine, în fiecare an, în fiecare clipă! La mulţi ani, iubitule!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

„Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”

În seara dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?”

"Să ai parte de cel mai frumos an al vieții! La mulți ani, 2020!", sunt doar câteva Mesaje Revelion 2020.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si