În contextul creșterii numărului de cazuri și decese cauzate de Coronavirus, autoritățile au trimis astăzi mesaje RO-Alert. Rata de infectare din București a ajuns la 10,93.   

„RO-Alert: alertă extremă. În contextul creşterii accelarate a ratei de infectare la nivel naţional cu virusul SARS-Cov-2, pentru protejarea sănătăţii dumneavostră şi a celor din jur, informaţi-vă din surse oficiale şi respectaţi măsurile igienico-sanitare şi de distanţare fizică.

Alegeţi să vă vaccinaţi acum împotriva COVID-19! DSU. fiipregatit.ro, vaccinare-covid.gov.ro”, au transmis autorităţile prin sistemul RO-Alert.

Citeste si: Masca devine obligatorie în toate spaţiile publice deschise, în localităţile unde incidenţa cazurilor de COVID-19 este peste 6 la mia de locuitori. Există și excepții

Ce a precizat Valeriu Gheorghiță

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghță, a precizat într-o ședință la Guvern, că românii vor trebui să se obișnuiască cu astfel de mesaje, deoarece vor fi trimise săptămânal.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bilanț COVID-19, astăzi. Aproape 15.000 de cazuri noi de COVID-19, iar 331 de persoane au decedat

„În cadrul CNCAV am agreat să transmitem săptămânal un mesaj prin sistemul Ro-Alert în care să transmitem importanţa respectării măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiei cu Sars-COV-2 şi de informare din surse oficiale, precum şi recomandarea foarte fermă de vaccinare. Mai mult decât atât vor fi transmise mesaje şi prin intermeniul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate către pacienţii cu afecţiuni cronice, care se află în evidenţa CNAS cu afecţiuni cronice”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Citeste si: Certificate verzi false au fost scoase la vânzare. Cum funcționează noul tip de înșelăciune


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si