Close sidebar
Close sidebar

Mesaje sfasietoare ale prietenilor tanarului decapitat de tren din Oradea: "Imi pare rau ca nu am reusit sa te ajut"/"Adio, nu credeam ca ai putea sa faci asta"

Raul Popus a murit decapitat de tren dupa ce, vineri, s-a sinucis punandu-si capul pe liniile de tren.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prietenii adolescentului nu-si pot explica gestul tanarului si sunt socati de decizia luata. Pe pagina de Facebook au aparut mai multe mesaje.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

“Odihneste-te in pace, Raul Popus. inca nu pot sa cred. Ai fost un coleg super, mereu cu zambetul pe buze o sa imi lipsesti. Sincere condoleante familiei/ Sfasietor.. Suflet drag.., imi pare rau ca ai ales aceasta cale ..ai fost un coleg super si un prieten adevarat si daca nu prea am tinut legatura, mai deloc.. ti-am vazut bunatatea in suflet care m-a lasat marcat....imi

amintesc ca radeam in ore asa fain, imi va fi chiar dor de acele momente... imi pare rau pentru tot si ca nu ti-am putut fi alaturi si ca nu am reusit sa te ajut sa il cunosti cu adevarat pe Dumnezeu ,sa gasesti acea pace si dragoste ,acea siguranta de care aveai nevoie....sper ca din acest soc ce ni l-ai lasat.. ,multe persoane, prieteni de ai tai, sa isi schimbe directia pe aceasta cale si sa-l urmeze pe Dumnezeu, sa incerce sa il cunoasca..
si sa remarce faptul ca suntem atat de trecatori si ca viata nu sta in mana noastra..ci doar decizia pe cine vrem sa urmam si unde vrem sa ajungem la capatul acestei vieti....Suflet minunat.. ramas bun.. Dumnezeu sa lase mangaieri familiei!!... Adio Raul Popus/ Sunt socata! Nu as fi crezut niciodata ca el, Raul ar putea face un astfel de gest! Dumnezeu sa fie alaturi de familia indurerata”
, sunt doar cateva dintre mesajele primite.

Se pare ca tanarul ar fi vrut sa-si curme viata si si-a pus capul pe sinele de tren. Mecanicul l-ar fi vazut pe baiat, insa nu a mai putut frana la timp.

Cazul e cercetat acum de politistii Serviciului Judetean al Politiei Transporturi Bihor de la postul de Politie Oradea Est, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI