Mesaje superbe de final de septembrie 2022. Toamna aduce frumoasele culori ale frunzelor și schimbări ale naturii. Iată cele mai frumoase mesaje de toamnă pe care să le trimiteți celor dragi la final de septembrie!

Citate superbe despre toamnă

"Toamna poartă mai mult aur în buzunar decât toate celelalte anotimpuri la un loc." (Jim Bishop)

"Toamna este un andante melancolic și grațios care pregătește admirabilul adagio al iernii." (George Sand)

"Fiecare frunză îmi șoptește fericirea, planând către pământ din copacul toamnei." (Emily Bronte)

Citeste si: 11 poezii cu și despre toamnă. Cum a fost prins anotimpul în versurile poeților români

"Nici frumusețea primăverii și nici cea a verii nu are grația pe care am zărit-o în al toamnei obraz." (John Donne)

"Toamna cu-a ei albă frunte/Și cu galbenii conduri/A lăsat argint pe munte/Și rugină pe păduri." (George Topârceanu)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Ce notă a luat la Bacalaureat Mircea Badea: „Nu am cum să uit. Nu pentru că ar fi importantă, dar nu ai cum"- antena3.ro

”Toamna a ucis vara cu cel mai blând sărut.” (Autor necunoscut)

.”Și toate viețile pe care le-am trăit vreodată și toate viețile pe care le vom trăi sunt pline de copaci și frunze schimbătoare.” (Virginia Woolf)

''Pentru oameni, toamna este timpul recoltei, al adunării roadelor. Pentru natură, toamna este o perioadă a însămânțării, a risipirii în cele patru vânturi." (Edwin Way Teale)

Mesaje pentru final de septembrie

„Toamna este anotimpul care se aseamănă cel mai mult cu sufletul nostru – are și zile senine și călduroase, dar și momente când frigul și ploaia pun stăpânire pe timp. Îți doresc să înveți de la acest anotimp faptul că viața nu este doar senină sau posomorâtă, să înveți că după ploaie numaidecât va veni soare și să ții minte că la fel cum inevitabil după toamna vine iarna, așa și după noi, va veni o clipă când nu vom mai fi, așa că fii om bun și iubește-ți aproapele!”

„Fie ca răcoarea toamnei să te energizeze, soarele senin să te umple de căldură sufletească, ploile acesteia să te ambiționeze iar culorile diverse să îți înfrumusețeze fiecare clipă din viața ta!”

„Toamna este anotimpul recoltei și belșugului, așa că îți doresc și ție că acest anotimp să îți aducă doar bogăție și să culegi roadele muncii tale!”

Citeste si: Mesaje de 1 septembrie 2022: Cele mai frumoase imagini cu text şi urări de toamnă pentru cei dragi

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

,,Sper ca în această toamnă ploaia să vă aducă liniștea din suflete, vântul să vă împingă spre visurile voastre, iar frunzele căzute să vă îndrume pașii spre succes, iubire și fericire.

Iar așa cum frunzele uscate cad din copaci, așa vreau ca și voi să scăpați de griji, stres și nefericire.”

,,Vă doresc o toamnă colorată plină cu iubire. Așa cum dispar frunzele din copaci, așa să dispară necazurile și tristețea din suflet. Vântul să fie vorbele frumoase ale persoanelor dragi care alungă greutățile. O toamnă frumoasă vă doresc. ”

,,Toamna este anotimpul în care îți odihnești sufletul! Așa că vă doresc tuturor o toamnă cât mai călduroasă și liniștită!”

Citeste si: Mesaje septembrie 2022: Cele mai frumoase urări pentru prima zi de toamnă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si