Mesaje de Florii 2022. Anul acesta, potrivit calendar ortodox 2022, creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile 2022 pe 17 aprilie, cu o săptămână înainte de Învierea Domnului. 

Duminica Floriilor  marchează intrarea Domnului în Ierusalim, pe un asin, întâmpinat cu flori, cu ramuri de măslin şi de finic de mii de oameni şi aclamat ca un adevărat împărat prin cuvintele:  „Osana! Bine este cuvântat Cel ce vine în numele Domnului!”.

Potrivit datelor Ministerului de Interne, peste 1,5 milioane de români poartă nume de floare. Aceștia  își serbează onomastica în Duminica Floriilor.

Citeste si: În ce dată are loc „Simfonia Lalelelor 2022” din Pitești. Este unul dintre cele mai colorate festivaluri ale primăverii

Cei mai mulţi români care îşi sărbătoresc onomastica de Florii, mai exact 334.734 de persoane, poartă numele de Florin sau Florina, alţi 147.328, Viorel, iar 54.759 Florian. Alţi 29.777 români poartă numele Florea, 25.181 răspund la numele Florentin sau Florentina şi alţi 13.925 – Florinel.

Mesaje și urări de Florii

„La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un “Floricel””.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!”

„O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!”

„La muţi ani floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!”

Felicitări de Florii

„Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!”

Citeste si: Paştele 2022: Meniu tradiţional românesc. Idei de reţete de drob, ouă roşii, ciorbă şi friptură de miel

„De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.”

„Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULŢI ANI!”

„Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si