Conform informatiilor oferite de fratele lui Andrei, tanarul a murit la spital in Iasi, unde se internase cu o infectie. “S-a imbolnavit brusc. A fost rapus de o infectie severa, care i-a afectat tot corpul. Organele interne i-au cedat pe rand: ficatul, rinichii, splina, plamanii…”, a marturisit fratele mai mare al lui Tbo Plabo.

Anuntul mortii vloggerului a fost dat pe pagina de socializare chiar de iubita lui, Aexandra Alina.

Si cum multi au crezut ca e o gluma, aceasta a raspuns ca totul este adevarat. “Nu ne intensificati durerea cu anumite comentarii rautacioase. Incercati sa intelegeti ca este un moment foarte dificil pentru noi”, a precizat tanara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pablo era indragostit si avea planuri mari cu aleasa inimii lui, Alexandra Alina. Cei doi urmau sa se casatoreasca, insa soarta i-a despartit.
Alexandra este inca socata de disparitia iubitului sau, iar mesajele pe care le posteaza mereu pe pagina ei de socializare ii ingrijoreaza pe apropiati. Imediat dupa inmormantare, tanara a postat o imagine cu ea imbratisata de Pablo, iar mesajul a fost: “Mi s-a stins inima odata cu tine…”

Insa urmatoarele mesaje i-au ingijorat pe cei care o urmaresc pe Facebook. “Si daca as reusi sa vorbesc cu Dumnezeu i-as spune: Tu ai multi ingeri, da-mi-l inapoi pe al meu”, “Unde tu nu esti, nici eu nu sunt”.

Cum toate mesajele tinerei din ultimele zile sunt de genul acesta, prietenii au inceput sa se ingrijoreze: “Imi doresc sa fii bine, Alexandra” sau “ Viata trebuie traita. Mergi inainte”, sunt cateva dintre mesajele trimise fetei.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si