Close sidebar
Close sidebar

Mesajele socante din cauza carora acest baiat si-a luat viata! Iubita lui l-a incurajat sa faca asta

O tanara de 20 de ani din SUA este acuzata ca si-a incurajat iubitul sa se sinucida. Potrivit procurorilor, aceasta ar fi jucat acelasi "joc" si cu cu o alta persoana.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul s-a intamplat cand fata avea 17 ani. Ea l-a incurajat pe baiatul de 18 ani, prin intermediul mesajelor, sa se sinucida. Acum ea este acuzata de omor prin imprudenta.

Roy se afla in depresie dupa ce parintii lui au divortat, fiind abuzat de fizic si verbal de ceilalti membri ai familiei si avea ganduri sinucigase. Fata insa l-a incurajat sa faca asta.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Cei doi s-au cunoscut in Florida, in 2002, insa s-au vazut fata in fata doar de cateva ori pentru ca locuiau la Distanta unul de celelalt. In mare parte, ei comunicau prin mesaje si la telefon.

„Esti pregatit. Trebuie sa o faci. Vei fi liber si fericit. Nu mai trebuie sa astepti”, este unul dintre mesajele tinerei catre iubitul ei. „Daca vrei asta asa cum spui, astazi este acel moment”, este un alt mesaj, potrivit mirror.co.uk.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI