Close sidebar
Close sidebar

Mesajele socante postate de tanara ce s-a aruncat in gol in catedrala Sf Paul din Londra! Ce comentarii avea mama ei

Lidia, studenta nascuta in Romania care s-a sinucis, aruncandu-se de la 300 de metri, in interiorul Catedralei Sf. Paul din Londra, posta tot felul de mesaje ciudate pe pagina ei de socializare.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Daily Mail,  Lidia Dragescu( 23 de ani) a lasat doua bilete de adio, dintre care unul pentru mama ei şi celalalt pentru cei care au asistat la moartea ei violenta, in ziua de 11 octombrie. In biletul adresat mamei, tanara isi cerea scuze pentru gestul pe care urma sa-l facă si spunea ca este “intr-un loc mai bun”. “Fac acest lucru pentru mine, pentru a scapa. Tot trecutul si prezentul imi ingreunează existenta”, a scris fata.

 

Desi locuia de mai bine de cinci ani in Marea Britanie, Lidia nu avea prea multi prieteni si se simtea trista, a povestit mama ei pentru presa britanica. “Era o fata normala, il iubea pe Dumnezeu, dar era foarte trista. Mi-a spus ca este suparata, ca simte ca nu isi gaseste locul pe lumea asta. Nu avea prieteni si isi petrecea timpul mai mult cu mine.

Nu stiu de ce nu mi-a spus cat de grava era situatia si ce ganduri negre avea”, a mai spus mama Lidiei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De altfel, pe pagina de socializare a fetei, aceasta posta de luni bune doar citate extrem de triste. La toate insa, mama ei avea comentarii, uneori poate doar pentru ca fata sa vada ca cineva interactioneaza cu ea, pentru ca rare erau situatiile in care altcineva ii raspundea, fie si doar printr-un like.

“Suntem fiecare propriul nostru diavol, si facem aceasta lume iadul nostru”.

“Cat de greu este sa fii fericit in viata asta”
“Monstrii sunt reali, si fantomele sunt reale. Ei traiesc in interiorul nostru si uneori, ei castiga”
. Acestea sunt doar cateva dintre zecile de mesaje postate de tanara. La ultimul insa, mama ei i-a replicat “Nu castiga niciodata (n.r. monstrii din interiorul nostru)”.

 

Din pacate, pe 11 octombrie, acestia au castigat, tanara de 23 de ani, lunadu-si viata, intr-unul din locurile unde spune mama ei ca adora sa-si petreaca timpul.

Lidia era studenta la biomedicina in Romford, Essex si isi luase diploma in urmăacu doar cateva saptamani, visand să devina neurochirurg.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI