Anastasia Tanase a devenit cunoscuta in vara lui 2010, dupa ce tanara, pe atunci proaspat majora si soferita, a scapat controlul masinii sale si a intrat pe trotuar unde a accidentat un batran. In urma accidentului, Gheorghe Chioaru, care atunci avea 70 de ani, a ramas fara un picior.

Gheorghe Chioaru are 80 de ani si este presedintele Asociatiei Omenia

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Au urmat cativa ani de procese si umilinte pentru batranul Chioaru, care s-a vazut nevoit sa-ti traiasca batranetea cu o proteza in locul unui picior. Desi, Anastasia Tanase care conducea un super bolid primit cadou de majorat de la parinti, trecuse pe rosu si din cauza vitezei, reusise sa se urce pe trotuar, era vinovata, nici macar o clipa nu si-a aratat regretul pentru fapta, pentru faptul ca un om a ramas handicapat din cauza ei.

Soferita nu a fost nici macar o data sa-i vorbeasca, sa-i ceara scuze batranului.

Dupa multi ani de procese, Chioaru a primit, conform hotararii judecatorilor, despagubiri de 80.000 de euro de la societatea de asigurari, iar soferita Anastasia Tanase a primit trei ani de inchisoare cu suspendare. Dupa aflarea sentintei, batranul care acum are 80 de ani, a fost dezamagit. “Macar o zi de inchisoare sa fi facut femeia aia pentru suferinta pe care mi-a pricinuit-o pentru tot restul vietii", ne-a declarat Chioaru.

Anastasia Tanase, fosta iubita a lui Raducu Mazare

Ei bine, la aproape 8 ani de la accident, Anastasia Tanase a recidivat. La volanul unui alt bolid, Anastasia Tanase a intrat miercuri noaptea intr-un copac. La sosirea echipajelor de politie, ceacunoscuta ca fiind fosta iubita a lui Răducu Mazare, a refuzat sa sufle in alcooltest si chiar s-a luat la cearta cu oamenii legii. Asa ca, aceasta a fost incatusata si dupa la spital pentru recoltarea probelor biologice. In plus, politistii i-au deschis si un dosar penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si