Zilele trecute, chitaristul Bogdan Giurea a fost internat la psihiatrie după ce amenințase că se sinucide din cauza depresiei. Bogdan Giurea a făcut o postare pe Facebook în care a declarat că are probleme la serviciu, respectiv la Teatrul Alexandru Davila, acolo unde lucrează, dar și probleme cu mama lui care este bolnavă. Mai mult, artistul și-a luat chiar "adio" de la prieteni pe rețeaua de socializare.

”Polițiștii de la secția 3 din Pitești au pornit în căutarea bărbatului, luând la rând sălile de jocuri de noroc pe care acesta le frecventa, plus alte locuri publice. 

Acesta a fost găsit în Expo Parc, într-o stare fizică bună, dar agitat. Bogdan a fost dus la secție apoi, preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Județean 2, respectiv secția de psihiatrie, unde a fost internat pentru consult și tratament de specialitate”, nota presa locală despre situația lui Bogdan Giurea. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce a revenit la gânduri mai bune, chitaristul a postat un mesaj prin care mulțumește celor care l-au sprijint, dar în care dezvoltă și motivul care l-a determinat să ia în calcul sinuciderea. 

”Mulțumesc mult celor care au fost alături de mine, dar depresia a început atunci când am fost dat afară dintr-o trupă la care am ținut foarte mult, șeful ei știind problemele de sănătate ale mamei, eu fiind singurul ei sprijin!”, a scris Bogdan Giurea pe contul său de Facebook. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si