Barbatul este si acum socat de gestul sotiei sale, care marti seara, a ucis-o pe fetita lor de doar 4 ani. Femeia i-a taiat venele de la maini si apoi a inecat-o in cada pe Eliza, copila care a sfarsit in chinuri groaznice si a carei imagine i-a facut sa planga pana si pe politisti.

Tatal micutei este socat. El a declarat ca nu intelege ce s-a intamplat cu sotia sa si daca avea cum sa preintampine tragedia.

Barbatul isi iubea enorm fetita, pe care o alinta “printesa mea”, iar pe pagina lui de socializare posta mereu poze cu Eliza. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La una dintre aceste imagini, o ruda comenteaza ca micuta este atat de frumoasa incat ii vine “sa o manance”. Insa, comentariul barbatului este unul care acum, dupa tragedie, este cutremurator. “Daca tu o mananci…eu la ce ma mai uit? ”, a raspuns el atunci. 

Acum, barbatul isi ia ramas bun de la Eliza, pe care o vede pentru ultima data! 

Oana Net avea 38 de ani, era educatoare, iar de trei saptamani isi luase concediu fara plata motivand ca vrea sa-si gaseasca un alt loc de munca.

Marti seara, in timp ce sotul ei era plecat, femeia i-a taiat venele fiicei sale si apoi a inecat-o in cada. Surse din cadrul IML Timisoara au dezvaluit ca fata a murit prin asfixiere si ca nu ranile i-au provocat moartea.

Oana Net se afla acum in arest, ea avand mandat de retinere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si