Close sidebar
Close sidebar

Mesajul cutremurator al tatalui fetitei de 4 ani, ucise de mama ei! Ce ii raspunsese unui prieten “Eu la ce ma mai uit?”

Fetita de 4 ani din Timisoara, ucisa de mama ei cu o cruzime greu de imaginat, va fi condusa pe ultimul drum de tatal ei, care este distrus.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul este si acum socat de gestul sotiei sale, care marti seara, a ucis-o pe fetita lor de doar 4 ani. Femeia i-a taiat venele de la maini si apoi a inecat-o in cada pe Eliza, copila care a sfarsit in chinuri groaznice si a carei imagine i-a facut sa planga pana si pe politisti.

Tatal micutei este socat. El a declarat ca nu intelege ce s-a intamplat cu sotia sa si daca avea cum sa preintampine tragedia. Barbatul isi iubea enorm fetita, pe care o alinta “printesa mea”, iar pe pagina lui de socializare posta mereu poze cu Eliza. 

La una dintre aceste imagini, o ruda comenteaza ca micuta este atat de frumoasa incat ii vine “sa o manance”. Insa, comentariul barbatului este unul care acum, dupa tragedie, este cutremurator. “Daca tu o mananci…eu la ce ma mai uit? ”, a raspuns el atunci. 

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acum, barbatul isi ia ramas bun de la Eliza, pe care o vede pentru ultima data! 

Oana Net avea 38 de ani, era educatoare, iar de trei saptamani isi luase concediu fara plata motivand ca vrea sa-si gaseasca un alt loc de munca.

Marti seara, in timp ce sotul ei era plecat, femeia i-a taiat venele fiicei sale si apoi a inecat-o in cada. Surse din cadrul IML Timisoara au dezvaluit ca fata a murit prin asfixiere si ca nu ranile i-au provocat moartea.

Oana Net se afla acum in arest, ea avand mandat de retinere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI