Close sidebar
Close sidebar

Mesajul cutremurător postat de David înainte să sară în gol, de la etajul unui bloc din Cluj: "Fericire multă!" Tânărul de 25 de ani doar ce se despărțise de iubită

David s-a aruncat în gol de la etajul unui bloc din Cluj, la scurt timp după ce s-a despărțit de iubită. Înainte să moară, tânărul de 25 de ani a postat un mesaj cutremurător pe rețelele sociale.

Elena Tasca,

David, tânărul de 25 de ani care s-a aruncat în gol

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

David și-a pus capăt vieții la scurt timp după ce s-a despărțit de iubita sa. Tânărul de 25 de ani a sărit în gol de la etajul unui bloc din Cluj și a murit pe loc. Înainte de a-și pune capăt vieții, tânărul a postat un mesaj cutremurător pe rețelele sociale.

David a sărit în gol, după ce s-a despărțit de iubită: "Fericire multă!"  

David a ales să își pună capăt vieții la scurt timp după ce s-a despărțit de iubita sa. Acesta a sărit în gol, de la etajul unui bloc din Cluj, fără a sta pe gânduri. Medicii ajunși la locul tragediei au încercat să îl salveze pe David, dar, din păcate, impactul puternic i-a fost fatal.

Citește și: "Locul Evei, fiica noastră, a fost cel mai puternic avariat" Un bărbat acuză polițiștii că i-au pus viața în pericol pentru a-l prinde pe "vampirul" elvețian: "Au creat un scut uman"

Tânărul avea 25 de ani și muncea ca gent de pază. Sfârșitul relației se pare că a însemnat pentru David și sfârșitul vieții. Cu puțin timp înainte de a sări în gol, David a postat un mesaj cutremurător pe rețelele sociale.

”Aveți grijă de voi și de alegerile/deciziile luate! Fericire multă tuturor!”,  a scris David pe Facebook, potrivit monitorulcj.ro.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Citește și: Cine este românul fost campion de kickboxing care și-a ucis fosta parteneră în Italia. Camelia avea 56 de ani și a murit pentru că nu avea telefonul la ea

David, tânărul de 25 de ani care a sărit în gol

[Sursa foto: Facebook]

Ce au transmis autoritățile

"La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 15.15, Politia Municipiul Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex masculin ar fi căzut de la etajul unui imobil, din muncipiul Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a reieșit că este vorba de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Echipajul medical aflat la fața locului, a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, tânărul a decedat.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă și pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul", se arată în comunicatul transmis de autotirăți.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI