În urma deciziei instanței ca Vlad Pascu să nu fie judecat pentru omor calificat, tatăl Robertei a transmis un mesaj cutremurător avocaților tânărului.

Mesajul cutremurător transmis de tatăl Robertei

Iată ce mesaj a transmis acesta: 

Citește și: Decizie de ultim moment în cazul lui Vlad Pascu! Familiile victimelor au fost umilite, din nou, în sala de judecată. Ce s-a hotărât acum?

Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai.

Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai.

”Eu am o dorință ascunsă, răutăcioasă chiar. Mi-aș dori ca doamna procuror, că de doamna judecător nu poate fi vorba, nu cred că are copii, e prea... Dar doamna procuror, avocații animalului ăstuia, criminalului, au copii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sunt răutăcios, știu, dar eu aș vrea ca și copiii lor să întâlnească un Vlad Pascu pe drum și atunci să simtă cum se aplică legea.

Aici nu se va face niciodată absolut nimic. Va scăpa cu cea mai ușoară pedeapsă și pentru că o să fie băiat bun, o să stea potolit, că nu are ce să facă în pușcărie, în trei sezoane ne întâlnim cu el tot pe aici, făcând ce știe el mai bine”.

Tatăl Robertei: ,,Încă nu conștientizăm că acolo se află corpul copilului nostru''

De asemenea, atunci când a fost întrebat cum s-a schimbat viața sa după ce fata lui a decedat, acesta a dat un răspuns sfâșietor, potrivit Antena3.ro.  

Citește și: Decizie de ultim moment în cazul lui Vlad Pascu! Familiile victimelor au fost umilite, din nou, în sala de judecată. Ce s-a hotărât acum?

Vlad Pascu și cei doi tineri uciși în accidentul teribil de la 2 Mai.

Vlad Pascu și cei doi tineri uciși în accidentul teribil de la 2 Mai.

”Nu cred că am cuvinte. Noi încă așteptăm să intre pe ușă. Astăzi chiar sunt 230 de zile. 230 de zile de când s-a întâmplat nenorocirea asta. Noi așteptăm să intre și acum pe ușă, să se întoarcă.

Mergem la cimitir și ne uităm la o piatră acolo. Încă nu conștientizăm că acolo se află corpul copilului nostru”, a spus tatăl Robertei.

Familiile victimelor au fost umilite, din nou, în sala de judecată

Joi, 4 aprilie, a avut loc cel de-al treilea termen în procesul lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, în urma căruia au murit doi tineri. Acesta a avut loc la Judecătoria Mangalia.

Rudele victimelor au fost prezente în sala de judecată, dorind să se facă dreptate în acest caz. De asemenea, aceștia au cerut cu ardoare schimbarea încadrării juridice de la ucidere din culpă la omor calificat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si