Potrivit polițiștilor, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01,00,  o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an.

Citește și:  A murit Ionuț, tânărul de 31 de ani care a stat în comă, în urma unei dureri de măsea

Tânăra a explicat că își lăsate copilul în grija fostului partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, iar acesta nu a mai răspuns la

telefon și la mesaje.

Citește și: Tânăr de 27 de ani și copilul său de 1 an, găsiți spânzurați într-un apartament din Alba Iulia

După ore întregi pierdute până la venirea proprietarului respectivului apartament, care nu locuia în Alba-Iulia, ci în Turda, județul Cluj, polițiștii au spart ușa și s-au cutremurat de ce au găsit înăuntru.

Cine este tatăl care și-a luat viața împreună cu fiul său 

Presa din Alba Iulia spune că numele tatălui care și-a luat viața împreună cu fiul său de un an în această dimineață este Bogdan Radu, originar din zona Vinț, și că lucra într-un magazin din mall-ul orașului.

Citește și: Incendiu la etajul zece al unui bloc. O fată de 15 ani a fost ajutată de vecini să iasă din locuință

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Bărbatul era foarte supărat, după cum reiese din scrisoarea de adio lăsată de acesta pe Instagram, pentru că nu poate petrece timp alături de fiul său, lucru de care o învinovățea pe fosta sa iubită.

În noaptea fatidică, tânărul s-a certat cu fosta iubită prin mesaje, iar la un moment dat nu a mai răspuns, scrie  Ziarul Unirea.

În interiorul apartamentului, tatăl și copilul său de un an au fost găsiți decedați, spânzurați.

Mesajul postat de tatăl ucigaș 

Tatăl ucigaș a lăsat pe Facebook un mesaj în care îşi exprimă nemulţumirea faţă de faptul că un alt bărbat petrece mai mult timp decât el cu fiul său.

„Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că i-ai dat o nouă figură paternă lui D.? Cum ai permis necunoscutului acesta să fie în aceeaşi casă cu bebeluşul meu? Ce ştii despre el? De ce îţi baţi joc de băiatul meu? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat «ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu?» Şi nu aţi spus nimic. Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată de C. C.?”,  a scris bărbatul în mesajul publicat de presa locală.

"Experienţa în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată"

Mesajul a fost postat pe o reţea de socializare cu puţin timp înainte de crima urmată de sinucidere.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Daaaa, mi-am pierdut familia. Am construit familia aceasta din nimic dorind să ofer o viaţă mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu şi toate astea mi-au fost furate. Deşi am greşit în trecut, lucrez la mine de 7-8 luni pentru a schimba la mine ce cred că am făcut greşit în familie, alegerile mele greşite. Experienţa în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum creşte şi se dezvoltă, mi s-a furat primul Crăciun al lui D. care puteam să îl petrec în familie, să petrec ziua mea de naştere de când s-a născut el în familie, revelionul, ziua lui de naştere şi botezul băiatului de care nu am ştiut şi nu am fost invitat pentru a nu îl ofensa pe A. care a manipulat-o pe fata asta în nevoie să îi fie naş. Pentru ce? Pentru un telefon nou, un rotobil, câţiva lei şi câteva plimbări cu maşina de către A. şi C. C., care doreau să se răzbune pe mine? Acei oameni te-au plătit ca să minţi?”, a mai scris bărbatul, adresându-se mamei copilului ucis.

”Tot timpul ne povestea despre cât e de fericit împreună cu copilul"

Colegii de muncă ai lui au avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. Gestul de nedescris al bărbatului a creat o undă de șoc între angajații magazinului din Alba Mall, unde acesta lucra.

Bogdan Radu își iubea foarte mult copilul, după cum povestesc colegii săi de serviciu.

Tot timpul ne povestea despre cât e de fericit împreună cu copilul. Doar despre el ne povestea, cât îl iubește și cum își dorea să petreacă mai mult timp împreună cu el. Singura lui supărare era că mama copilului nu îl lăsa să îl vadă mai des...Chiar când a plecat ultima dată de la lucru îmi spunea că mama copilului îi interzice să îl mai vadă pentru că nu are bani să îi mai dea. Făcea tot ce îi stătea în putere pentru cel mic", spune unul dintre colegi.

"Se pregătea pentru ziua celui mic, îi cumpărase baloane, cadouri, voia să îi facă ziua de naștere cât mai frumoasă. Chiar zilele trecute fusese cu micuțul la mașinuțele din mall și îi făcuse câteva poze. A venit repede cu cel mic să îmi arate pozele și îmi spunea că e cel mai frumos copil și că a moștenit ochii lui", spune colegul, potrivit Ziarul Unirea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si