Potrivit unor surse medicale, Florin ar fi suferit un infarct miocardic. Este posibil ca socul sa fi aparut in urma consumului de energizante. Se fac in continuare cercetari, potrivit cancan.ro.

Sotia tanarului este distrusa de durere. Nu poate accepta ca Florin nu mai este. Tanarul de doar 23 de ani nu avusese probleme de sanatate, iar moartea lui subita i-a lasat pe toti in stare de soc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In 22 ianuarie, Florin anunta pe retelele de socializare ca s-a casatorit. Acum, sotia lui a postat un mesaj sfasietor: „Unde ai plecat sotul meu iubit. Cui m-ai lasat? Pentru cine mai traiesc eu acum? Iti promit ca o sa vin langa tine, poate acolo o sa fim amandoi. Te iubesc enorm, ingerul meu”.

Antrenorul sau, Dan Mocanu, cel care a si fondat clubul, este socat de veste.

Tine la sportivi ca la copiii sai si pentru fiecare in parte a pus suflet. Medicii legisti urmeaza sa faca lumina in acest caz, mai adauga sursa citata.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si