Pe pagina de socializare a lui Bogdan Ionel, presupusul criminal al Petronelei, sunt sute de mesaje de la persoane care cer pedeapsa maxima pentru tanar si chiar moartea acestuia. Sunt insa unii care cred ca Bogdan Ionel a luat asupra lui fapta, desi iubita lui ar fi cea care a comis-o.

Disperata, mama lui Bogdan Ionut, femeia care e acuzata ca si-a lasat in tara cei doi copii, pe Bogdan si pe sora lui mai mare, si a plecat in strainatate la munca, a lasat cateva mesaje pe pagina lui de socializare.

In cele mai multe ii critica pe prietenii fiului sau care in loc sa-l ajute, sa-l sprijine, acum “dau cu pietre”. Insa, ea incearca sa explice ca fiul sau este “suspect” si ca nu el este autorul crimei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Sunt socata si sufar, iar parintilor fetei ce sa le spun, condoleante, imi pare rau, ce anume? Toate acestea nu schimba nimic, nici suferinta parintilor fetei, dar nici a mea(..) Nu judec pe nimeni, insa aceste comentarii nu au rost. Familia mea este distrusa asa cum si familia fetei. Imi pare foarte rau de ce s-a intamplat. Inca nu pot sa cred, sau cred, dar nu am puterea sa accept.

Este prea odios", a scris mama lui Bogdan Ionel.

Apoi, femeia le raspunde si celor care il fac "criminal" pe fiul ei.

"Cum s-au intamplat lucrurile voi stiti? Daca da, mergeti la politie si dati declaratie, dar sa fie adevarul adevarat fara sa acoperiti pe nimeni. El nu a fost singur. Iubita lui ce a facut? Judecati dupa terminarea procesului”, a mai comentat mama lui Bogdan Ionel, presupusul criminal al Petronelei.

Victima, o tanara de 18 ani, a mers in padure cu Bogdan Ionel, un elev de 16 ani si cu iubita acestuia in varsta de 17 ani. Tanarul era fotograf si ii mai facuse poze Petronelei. Pentru o sedinta foto au mers si acum in padure, insa se pare ca intre ei au aparut neintelegeri. Surse din ancheta sustin ca Bogdan Ionel si-a marturisit crima motivand ca Petronela i-a jignit iubita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si