Nenorocirea a avut loc joi, pe data de 6 iulie 2023, atunci când românul efectua unele manevre pe un șantier dintr-o zonă rezidențială de pe „Via Falcone e Borsellino”.

„Ești pilastrul familiei noastre, tatăl care nu a fost doar tată, dar a fost și cel mai bun prieten și frate pentru mine la bine și la greu”, a precizat fiul său într-un mesaj postat pe rețelele pe socializare.

Citește și: Un bărbat care lucra la restaurarea unei biserici a ajuns în stare gravă la spital

Sorin Frentoaei lucra pentru o companie de transport auto. Tragedia a avut loc în timp ce se demontau schelele de pe șantier și se încărcau în camionul condus de acesta.

Mesajul disperat al unui tânăr al cărui tată s-a stins din viață în Italia: „Unde ești tată? De ce m-ai lăsat așa?”

Citește și: O româncă a ucis cu sânge rece o familie de turiști. Un copil de 2 ani, împreună cu tatăl și bunica, au murit striviți de roțile mașinii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din păcate, starea de sănătate a românului s-a arătat a fi critică încă de la început. Sorin a fost găsit de colegii săi, prins între camion și paleții pe care îi manevra cu ajutorul unei macarale pe care o opera de pe sol.

Frentoaei a fost transferat imediat la Spitalul Maggiore din Bologna, iar, din păcate, a decedat a doua zi, generând o profundă tristețe în rândul soției sale și a celor doi fii.

Fiul său este răpus de pierderea tatălui său

Sorin Frentoaei a stabilit rezidența în Italia încă din 1999, împreună cu familia sa, în San Matteo della Decima, un mic oraș în comuna San Giovanni in Persiceto, provincia Bologna.

„Tatăl meu, viața mea, inima mea, sufletul meu: de ce ai plecat așa? Acum?”, a mai scris Radu, în postarea deosebit de emoționantă fiul său.

Mesajul disperat al unui tânăr al cărui tată s-a stins din viață în Italia: „Unde ești tată? De ce m-ai lăsat așa?”

Citește și: Infirmiera 'blondă, cu zâmbet angelic' din Anglia, acuzată de uciderea mai multor nou-născuţi, își va afla pedeapsa

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Radu își povestește cu emoție mărturia, aducând în discuție nu doar absența tatălui său în cadrul familiei, ci și impactul acestui gol în viața sa personală:

„Cine mai vine duminica la meciurile mele indiferent de prezența mea în teren sau nu? Cu cine mai iau bătaie la table? Cine îmi va da o palmă când va trebui și o îmbrățișare când va fii nevoie? Cine, tată? Cine îmi va da exemple, îmi va povesti din experiența sa și îmi va recomanda care este calea cea corectă? Cu cine mă mai uit la meciurile lui Inter? Cu cine mă mai sfătuiesc eu măi, tată, măi? Unde ești tată? De ce m-ai lăsat așa, viața mea?”, a mai adăugat Radu, adresându-se tatălui său.

Mesajul disperat al unui tânăr al cărui tată s-a stins din viață în Italia: „Unde ești tată? De ce m-ai lăsat așa?”

Citește și: Sfârșit tragic pentru Angela! Bucătăreasa româncă s-a stins din viață departe de meleagurile natale: „Odihnește-te în pace, draga noastră”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si