Performanta sportivilor nostri este una laudabila avand in vedere modul in care arata bazele de pregatire ale tuturor federatiilor, conditiile fiind mult inferioare fata de ale competitorilor.

Una dintre sportivele care a decis sa protesteze la adresa autoritatilor este Ramona Petruta Farcau, fosta componenta a echipei nationale de handbal a Romaniei care a luat medalie de argint la Campionatul Mondial din 2005 si actuala jucatoare legitimata la CSM Ploiesti.



Ramona a postat pe contul ei de FAcebook o fotografie in care apare cu spatele si pe tricoul ei este imprimat mesajul: "Vreti medalii, dar ne tratati ca pe niste sclavi! Respectati-ne".

Pe langa mesaj ea a scris si cateva cuvinte dure pe contul personal al retelei de socializare. "Pentru toti cei care se fac responsabili de declinul sportului romanesc, Pentru toti cei care au ales sa-si asocieze imaginea cu munca sportivilor de performanta, alergand doar dupa propriile beneficii, Pentru toti cei care au ajuns sa conduca destinele sportivilor din Romania fara nici un fel de competenta...Vreti medalii, dar ne tratati ca pe niste sclavi. Respectati-va valorile!!!", a punctat fosta extrema a Romaniei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si