Teodor avea doar 22 de ani, tocmai absolvise Universitatea de Economie din Londra, unde îşi dorea să se întoarcă pentru a face un master. În urmă cu câteva zile însă, alături de un prieten, s-a urcat pe un vagon din gara din Focşani pentru a-şi face un selfie. Pe deasupra vagonului trecea un cablu de înaltă tensiune, iar Teodor s-a electrocutat.

E mare durere în familia lui Teodor Şuteu, tatăl său, cadru în armată, abia îşi îngropase şi mama. Era tare mândru de fiul său, iar în vară fusese la ceremonia de absolvire a facultăţii.

Iubita lui Teodor a făcut un filmuleţ emoţionant cu imagini din timpul vieţii tânărului, lângă care a scris un mesaj dureros.
Iată un fragment din scrisoarea care i-a făcut pe toţi să plângă.

”Am crezut în fericire pentru că ăsta a fost singurul scop pe care-l aveai. Să mă faci fericită. Am crezut în suflete pereche. Pentru că tu ai fost al meu... Acum, nu mai ştiu ce să mai cred. Ai plecat şi tot ce pot să fac e să mă uit în gol la un zid. Sunt inutilă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Dragostea mea, am atât de multe lucruri pentru care să-ţi mulţumesc însă mi-e teamă că viaţa mea nu este suficient de lungă pentru a le enumera pe toate. Pentru că adevărul e că noi suntem singurii care ştim ce am avut, e micul nostru secret.

Am plâns când am plecat din Londra, pentru că te-am părăsit. Acum plâng, pentru că m-ai părăsit. M-ai părăsit pentru ea. Pentru moarte, fir-ar să fie! Şi asta e o luptă inutilă. Ştiu, ţi-am spus de atâtea ori că n-o să te las, dar cum să mă lupt cu moartea? Cum să-i spun să te aducă înapoi? (…)

Noaptea trecută ţi-am trimis un mesaj. Nu mi-ai răspuns. Acum ştiu de ce. Cred că va trebui să mă obişnuiesc cu ideea că nu-mi vei mai răspunde la mesaje de acum înainte.

Îţi promit, că într-o altă viaţă, va fi diferit! Într-o altă viaţă, vom fi unul cu altul, ne vom iubi, ne vom ţine îmbrăţişaţi. Vom îmbătrâni împreună,
Şi vom face amintiri pentru copiii şi nepoţii noştri.

Mi-ai promis că n-o să mă părăseşti niciodată. Poţi să-mi explici asta?

Până când ne vom întâlni din nou. Pentru că o vom face într-o bună zi. Şi când o vom face, ar fi bine să ai o explicaţie bună şi un sărut pregătit pentru mine.

Odihneşte-te în pace, iubirea mea”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si