Durerea unei mame care își pierde copilul adorat este, probabil, imposibil de descris în cuvinte, iar Andreea Anghel nu face excepție, mai ales că ziua de astăzi ar fi trebuit să fie una plină de bucurii.

Citeste si: Tatăl lui Ionuț Anghel i-a dat Gabrielei Firea ștampila de vot la prezdențiale! Bărbatul a făcut parte din comisia de la secția la care a votat Primarul General

Citeste si: Tatăl lui Ionuț Anghel s-a înscris în USR! Scandal uriaș cu iubitorii de animale: ”Suntem în stare de șoc”

Citeste si: Mama lui Ionuț Anghel, băiețelul sfâșiat de câini, mesaj emoționant în ziua în care micuțul ar fi împlinit 10 ani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu toate acestea, ziua de Sf. Ion este una tristă pentru Andreea Anghel, fiul ei, Ionuț, fiind sfâșiat de câini, în parcul Tei din Capitală, acum șapte ani. Și, chiar dacă este îndurerată, Andreea Anghel și-a nfrânt supărarea și a postat un mesaj de-a dreptul emoționant în memoria fiului ei. ”Dragul meu drag, mic îngeraș! Știu că nu ai vrea să fim triști de ziua ta, pentru că tu ești cu noi în fiecare clipă a vieții noastre! Și chiar dacă nu te vedem, te simțim aproape și știm că ești cu noi mereu! Te iubim, drăgălașule!”

, este mesajul pe care Andreea Anghel l-a postat chiar de onomastica lui Ionuț, fiul ei răpit din lumea celor vii după o întâmplare care a zguduit de groază întreaga Românie.

De altfel, din mesajul pe care l-a postat Andreea Anghel se poate simți durerea care o încearcă pe sărmana mamă, chiar dacă au trecut deja șapte ani de la momentul în care Ionuț cădea răpus în fața ferocității câinilor care l-au ucis, în mijlocul Bucureștiului, în Parcul Tei.

 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul.  Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate, probleme care s-au dovedit a fi foarte grave. Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei.  ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de, acasăAndrei.

Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea Anghel, mama lui Ionuț Anghel.

 

Andreea Anghel face îngerași cu chipul fiului ei

De ceva vreme încoace, Andreea Anghel a început să frecventeze cursurile unei şcoli. Dar nu o şcoală obişnuită ci una la care creează… îngeraşi. Mai exact, regulat, femeia îndurerată până peste poate de ce s-a întâmplat acum cinci ani, merge la respectivul atelier şi face, cu mâna ei. Figurine din lut pe care, apoi, le pictează şi toate au forma unui îngeraş.

Motivul este unul simplu: Andreea Anghel este convinsă că, acum fiul ei este un îngeraş care o veghează pe ea, pe soţul şi pe fiul ei, Andrei, din Ceruri. Mai mult, spune ea, îngeraşii pe care, de doi ani, îi tot face, seamănă cu Ionuţ. De altfel, mama băieţelului care a pierit în cindiţii atât de greu de imaginat colecţionează îngeraşi şi spune că unii au chipul asemănător cu al băieţelui ei şi părul cârlionţat, exact ca al lui Ionuţ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si