Close sidebar
Close sidebar

Mesajul emotionant lasat de iubitul Catalinei, tanara de 21 de ani moarta in accident auto la Iasi. Baitul a facut o troita chiar in locul in care a murit fata

Catalina, o tanara studenta de 21 de ani, si-a gasit sfarsitul intr-un tragic accident rutier ce a avut loc in urma cu cateva zile si in urma ei a ramas o familie indoliata.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iubitul tinerei a facut un gest emotionant. El a construit o troita, chiar in locul in care tanara a murit. Aici a lasat o fotografie cu ei doi si un mesaj care iti va sfasia sufletul.

"Numai ploaia a ramas sa imi ingane lacrimile. In fiecare clipa imi spun ca am sa te visez doar o clipa si trec asa ore si zile. Ore cat pretuieste tristetea care a putut zdrobi o inima? Oare as putea sa cer macar o singura clipa cu tine? Oare daca as adauga viata mea pe deasupra as primi... Cu toata dragostea, Andrei", sta scris pe mesajul lasat de iubitul fetei chiar la locul tragediei.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Catalina se afla in masina condusa de verisoara sa care a facut o manevra gresita. A intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un autoturism care circula regulamentar.

"Tanara a fost gasita de colegii mei in stop cardio-respirator.

S-au initiat manevrele de resuscitare, dar in zadar. Cealalta pasagera a fost transportata in UPU de la Spitalul "Sfantul Spiridon" cu o forma incipienta de soc hemoragic, respectiv o leziune la rinichiul stang. Pacienta policontuzionata dupa accidentul rutier a fost internata pentru supraveghere in sectia clinica ATI", a declarat Ovidiu Popa, medic din cadrul UPU Iasi.

Tanara de 21 de ani era studenta a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi. 

Sursa Foto: ziaruldeiasi.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI