După suferințe grele, tratamente dure și diferite verdicte venite din partea medicilor, fabuloasa artistă Rona Hartner a pierdut lupta cu viața astăzi. 

Seara trecută, sora Ronei a postat un mesaj de pe pagina artistei în care le cerea tuturor să se roage pentru Rona care își trăia ultimele momente din viață. 

Mesajul emoționant transmis de Rinda Hartner

După vestea tristă că Rona Hartenr nu mai este printre noi, sora artistei a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„Steagul nostru in trei culori s-a întunecat azi dimineața și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii. Gadjo Dilo, acela né d’une cigogne, micul Blond de Casbah si toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău.

Vocea ta puternica și unica ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o sa le putem asculta in buclă.

Ai avut dreptate sa trăiești din plin Ronel. Limbile ceasului fiecăruia bat in timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat.

Surioara mea mică cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

O să-i lipsești fetiței tele foarte tare, o sa le lipsești la toți.

Stelele in cer sunt fericite ca te au pe tine printre ele acum. O stea în plus va lumina in seara asta,

Drum bun și luminat Ronel

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani după o luptă grea cu cancerul

Îndrăgita artistă  Rona Hartner  s-a stins din viață în urmă cu câteva clipe. Actrița și cântăreața a pierdut lupta cu viața la vârsta de 50 de ani și a fost răpusă de cancer. Vestea tristă a fost dată de o apropiată.

"Rona a fost lumină.
A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea...toate cu aceeasi bucurie.
Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile- erau singurele care le tinea pentru ea. In rest ...dadea totul si se dadea cu totul.
Ne am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel.

Nu a schimbat-o nimic. Niciodata!
Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie!
Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Zbor lin spre lumină, fată dragă! Ramai parte din lumea mea mereu!", a scris Imelda Antonescu. 

Rona Hartner a primit  un diagnostic crunt: cancer la plămâni în faza patru, cu metastaze. Nu s-a dat bătută și a urmat sfaturile medicilor. În urma unui tratament puternic care a salvat-o.

„Acest medicament care are 13 pagini de efecte secundare nu putea și la mine să treacă și să nu lase măcar un efect secundar.

Îmi cam obosește inima, recunosc. Azi m-am bucurat că am înotat, că inima e cam obosită de acest medicament. Eu cu organismul meu care era perfect sănătos m-am trezit cu ditai cancerul și ditai medicamentul mâncător de metastaze trebuie să fii un pic inconștient să-l iei.

Vă spun eu, în viață nu medicamentele ne vindecă, ci Dumnezeu",  a povestit Rona Hartner pe pagina sa de socializare.

Rona Hartner  a venit pe lume într-o zi de primăvară, mai exact pe 9 martie 1973 la București, într-o familie în care tatăl avea origini germane, iar mama române. A fost actriță de film, cantautoare, cântăreață, compozitoare și textieră română de origine germană, care s-a stabilit ulterior în Franța. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si