Tatăl tânărului ucis neagă că ar fi cerut familiei Iorgulescu trei milioane de euro, așa cum s-a vehiculat, recent, în presă.

„Nu e adevărat absolut nimic. De unde au apărut astea, eu nu știu. Eu, personal, aș vrea să stau de vorbă cu familia băiatului (familia Iorgulescu, n.r.), să nu mai iasă tot felul de discuții: că mi s-a dat, că mi s-a oferit. Nu am luat legătura personal cu absolut nimeni.

Personal înseamnă să stăm de vorbă la o masă. Nu vine nimeni cu pistoale, cu săbii și cu alte lucruri. Eu și cu soția mea trebuie să stăm de vorbă cu această familie, să ne spunem oful”, a declarat tatăl lui Dany Vicol, pentru Știrile Kanal D.

Citeste si: VIDEO| Mario Iorgulescu, băut și drogat la volan. Cum afectează alcoolul si cocaina sistemul nervos

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Trebui să luăm ceva, să fie, să creștem copiii (copiii lui Dany Vicol, n.r.). Eu nu mai am putere să cresc doi copii. Nu vreau nimic pentru mine, doar pentru ei. Să îi creștem și să fie educați, fără lipsuri”, a spus mama lui Dany Vicol, precizând că și-ar dori câte o casă pentru ficare copil al fiului ei.

Mario Iorgulescu, tot la Terapie Intensivă

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, se află, în continuare, la Terapie Intensivă.

”Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie; leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, au spus reprezentanții Spitalului Elias.

Citeste si: VIDEO| Val de ipoteze după tragedia provocată de Mario Iorgulescu. Se vorbește chiar despre o tentativă de sinucidere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si