Close sidebar
Close sidebar

Mesajul lui Dan Negru de Ziua Limbii Române “Limba este îmbrăcămintea gândului”

În această seară, de la ora 22:30, începe un nou sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol

Cel de-al doilea sezon al quiz-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” începe în această seară, la ora 22:30, la Kanal D, într-o zi cu totul specială, în care se celebrează chiar limba română. Prezentatorul show-ului cu și despre cuvinte a transmis un mesaj celor care gândesc, scriu și simt românește, milioanelor de telespectatori care urmăresc emisiunea devenită un adevărat fenomen în România.

Citeste si: O mama și fiica sa concurează în prima ediție a noului sezon „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

“De Ziua Limbii Române, lansăm cel de-al doilea sezon <Jocul cuvintelor>, o emisiune în care limba română este elementul central. Sensurile cuvintelor, însemnătatea lor, diversitatea vocabularului, toate acestea ne leagă într-o experiență care ne îmbogățește și ne exersează mintea. DEX-ul (Dicționarul Explicativ al Limbii Române) e reperul nostru și, ne dorim, și al celor de acasă, pentru că Limba este îmbrăcămintea gândului ”, spune Dan Negru.

Citeste si: Ce sume sunt puse la bătaie la “Tu urmezi!”, show-ul prezentat de Dan Negru, care va începe în curând, la Kanal D!

În primul sezon al emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” s-au folosit 4.163 de definiții din cele peste 67.000 cuprinse în Dicționarul Explicativ al Limbii Române, așadar rămân foarte multe definiții și sensuri de adus în fața milioanelor de telespectatori.

 Nu pierdeți, începând de astăzi, de la 22:30, un nou sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de miercuri până vineri, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI