"Stiti care este tragedia tinerilor? Au potential genial, dar campul de manifestare este nul si nul va fi pe viitor. Ramane o Romanie la mana derbedeilor. Daca aceasta tara striga ca ne-am saturat de voi, dar nu avem pe cine sa punem… Nu putem trai din evenimente cu succes, trebuie o schimbare radicala. Primul lucru pe care l-as completa este ca generatia mea are o lipsa acuta de valori.

Daca ar fi sa propun pe cineva in locul actualei clase politice, nu as avea un raspuns ”, a spus Dan Puric.

"Exista o reactie negativa fata de politica, este tema principala a pietei. Pe de alta parte, situatia este ca o explozie si, odata ce a fost declansata, este greu sa mai fie strunita. Este vorba de o reactie negativa fata de aceasta clasa politica ”, a comentat Dan Puric protestele din ultimele zile, la RTV.

Romania are niste cifre stabile si toate cifrele astea bune s-ar putea sa se duca pe Apa Sambetei. Noi trebuie sa iesim din provizorat istoric. Noi nu mai avem destin a ne acorda la istoria de neam, deci la monarhie. Ce avem noi acum sunt chestii de imprumut. Atunci vom avea si noi o istorie si o demnitate. Iohannis este depasit de situatie ”, a mai spus Dan Puric.


El le-a transmis si un mesaj tinerilor: „ Apucati-va si cititi, apucati-va si interesati-va. V-au vaduvit de valori, trebuie sa invatam sa fim romani. Nu este nicio rusine, puilor, in treaba asta. Nu trebuie sa fii exacerbat, sa-ti pui tricolorul pe chiloti”, scrie activenews.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si