Close sidebar
Close sidebar

Mesajul lui Dan Puric pentru tinerii care protesteaza: "Apucati-va si cititi, apucati-va si interesati-va. V-au vaduvit de valori"

Dan Puric le-a transmis un mesaj tinerilor care au iesit in strada pentru a protesta impotriva ordonantelor privind gratierea si amnistia.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Stiti care este tragedia tinerilor? Au potential genial, dar campul de manifestare este nul si nul va fi pe viitor. Ramane o Romanie la mana derbedeilor. Daca aceasta tara striga ca ne-am saturat de voi, dar nu avem pe cine sa punem… Nu putem trai din evenimente cu succes, trebuie o schimbare radicala. Primul lucru pe care l-as completa este ca generatia mea are o lipsa acuta de valori. Daca ar fi sa propun pe cineva in locul actualei clase politice, nu as avea un raspuns ”, a spus Dan Puric.

"Exista o reactie negativa fata de politica, este tema principala a pietei. Pe de alta parte, situatia este ca o explozie si, odata ce a fost declansata, este greu sa mai fie strunita. Este vorba de o reactie negativa fata de aceasta clasa politica ”, a comentat Dan Puric protestele din ultimele zile, la RTV.



Romania are niste cifre stabile si toate cifrele astea bune s-ar putea sa se duca pe Apa Sambetei. Noi trebuie sa iesim din provizorat istoric. Noi nu mai avem destin a ne acorda la istoria de neam, deci la monarhie. Ce avem noi acum sunt chestii de imprumut. Atunci vom avea si noi o istorie si o demnitate. Iohannis este depasit de situatie ”, a mai spus Dan Puric.


El le-a transmis si un mesaj tinerilor: „ Apucati-va si cititi, apucati-va si interesati-va. V-au vaduvit de valori, trebuie sa invatam sa fim romani. Nu este nicio rusine, puilor, in treaba asta. Nu trebuie sa fii exacerbat, sa-ti pui tricolorul pe chiloti”, scrie activenews.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI