Close sidebar
Close sidebar

Mesajul lui Dan Vișan, profesorul de sport condamnat la închisoare pentru că a făcut sex cu o elevă: ”Ai pierdut-o, las-o să plece!”

Dan Vișan a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare după ce a făcut sex cu o elevă minoră în 2011, în timpul unei excursii la Predeal.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Un scandal de mari proporții a avut loc în decembrie 2011, la liceul "Jean Monnet" din București, acolo unde profesorul de sport Dan Vișan a fost acuzat de o elevă de 17 ani că a forțat-o să întrețină relații intime în timpul unei excursii cu clasa la Predeal. După un proces de notorietate, Dan Vișan a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și la plata unei despăgubiri simbolice, de doar un leu, către victimă.

Citeste si: Mesajul șocant postat pe Facebook de un cunoscut designer care i-a îngrijorat pe toți prietenii săi

Retras din învățământ, Dan Vișan s-a angajat pentru scurt timp ca portar la un hotel din Capitală, confruntându-se acum 5 ani și cu o executare silită venită din partea unei instituții financiare care dorea să-și recupereze creditula cordat profesorului de sport. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Zilele trecute, pătruns probabil de emoția sărbătorilor, Dan Vișan a postat un mesaj criptic pe Facebook, în care vorbește de dragoste și de dezamăgirile ei.

”Ne amăgim, ne agăţăm privind o dragoste pierdută ca si cand am fi nemuritori. Ca si cand i-am cere morții sa nu ne ia cand ne vine vremea. Însă vremea vine...asa si cu dragostea asta, ai pierdut-o, las-o sa plece...nimeni nu s-a întors din morți și sa fie la fel ca atunci cand era in viata”, a notat Dan Vișan. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI