Ion Țiriac a oferit o mașină sportivlor români medaliați la Jocurile Olimpice de la Paris. Afaceristul i-a premiat pe medaliații României cu mașini în culoare medaliilor pe care le-au obținut.

David Popovici, premiat la Jocurile Olimpice cu aur și bronz, a primit din partea lui Ion Țiriac două mașini. Ce a declarat acesta după ce a intrat în posesia autoturismelor?

David Popovici, premiat cu două mașini de Ion Țiriac

David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200 metri liber și medalia de bronz la 100 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportivul a primit, alături de ceilalți medaliați români la Jocurile Olimpice, câte o mașină pentru fiecare medalie câștigată, din partea lui Ion Țiriac.

Citește și: Mișu nu a mai ajuns la grătarul pe care îl planuise cu prietenii. A murit într-un accident teribil, după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod

După ce a intrat în posesia autoturismelor, David Popovici a transmis un mesaj. Sportivul a declarat că apreciază gestul făcut de Ion Țiriac și ar dori să vadă mai mulți afaceriști care se implică în susținerea sportului românesc. De asemenea, David Popovici își dorește să se relaxeze și se bucure de timpul liber pe care îl are, după performanță de la Jocurile Olimpice.

Citește și: Caz ireal într-un spital din Iași. Doi pacienți au fost jefuiți în timp ce se aflau în sala de operație

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

"Am venit doi oameni cu o singură mașină, plecăm cu trei mașini. Va fi o provocare să le ducem acasă. E bine, nu mă vait. Mi-aș dori ca guvernanții să se țină de cuvânt, nu doar asta, ci să vină cu cât mai multe inițiative, să existe o strategie națională concretă, îndreptată către sport.

Repet, mesajul pe care l-am transmis este important. Apreciez foarte mult inițiativa domnului Țiriac, mi-aș dori să văd cât mai mulți oameni de afaceri români susținând sportul românesc, fiecare cum poate și cum dorește. Vreau să mă bucur de mașină.

Greu am reușit să mă detașez. Au fost atât de multe zile, luni, ani în pregătirea acestor Jocuri, iar în 1 minut și 44 secunde s-au încheiat brusc! A fost atât de multă presiune, sudoare, sânge lacrimi, iar în 3-4 zile s-a terminat totul. Trebuie să învăț să mă adaptez, să învăț să mă relaxez, asta e problema mea și a tuturor sportivilor prezenți aici.

Am terminat Jocurile Olimpice, pot să fac toate lucrurile pe care nu le făceam înainte. Pot să citesc, să merg cu bicicleta, chiar e o provocare să fac ceva fără program. Trebuie să învăț să mă relaxez și să ies din bula asta a performanței.

A r trebui să ne dăm un pas în spate, să admirăm puțin medalia și să ne relaxăm. E important să punem lucrurile în balanță. Dacă tragi de tine în fiecare zi, poate reușești un rezultat sau două, apoi nu o să mai reziști presiunii sau așteptărilor", a declarat David Popovici, potrivit gsp.ro.

Citeste si: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol:" Întreaga industrie a spus nu"- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum le-a ademenit "Șacalul" pe Delia și Denisa, tinerele ucise pe litoral. Imagini cu suspectul adus în cârje la instanță- antena3.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si