Peste 300.000 de persoane au participat la Untold, cel mai mare festival care se desfășoară în România. În acest an au fost prezenți peste 200 de artiști care au urcat pe scena din Cluj.

La festival au putut intra doar persoanele cu certificat COVID.

Citeste si: Untold 2021: 14 persoane au fost prinse cu droguri în prima zi a festivalului

Ce a transmis medicul infecționist Teodora Iacob

După ce în mediul online au apărut mai multe imagini în care nu erau respectate normele de protecție împotriva Covid-19, medicul Teodora Iacob a postat un mesaj pentru participanții de la Untold.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Untold dă ”verde” distracției

În fotografii se vedea cum măștile de protecție și distanțarea fizică lipseau.

Untold 2021
Participanții de la Untold au fost surprinși când nu respectau normele împotriva Covid-19. Printre aceștia se numără și ministrul Lucian Bode[Sursa foto: Facebook]

Ministrul Lucian Bode, fără mască de protecție la Untold

Și ministrul Lucian Bode a fost văzut când nu purta masca. Acesta a arătat că a utilizat masca pentru o fotografie oficială, iar ulterior a dat-o jos.

Citeste si: VIDEO| Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, surprins fără masca de protecție la Festivalul Untold. Reacția Europol: „Legea în România se împarte între «jmecheri» și «fraieri»”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si