Close sidebar
Close sidebar

Mesajul postat de Catalina inainte cu trei zile de a murit! Te trec fiori reci cand citesti

In urma cu trei zile erau doi viitori parinti fericiti, caresi asteptau cu nerabdare fetita. Acum, George a ramas singur, dupa ce Catalina si viitoarea lui fetita au murit in urma unui accident.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Catalina si George erau un cuplu fericit, iar in urma cu trei zile se distrau la piscina. Barbatului nici prin gand nu i-ar fi trecut ca aceea va fi ultima zi fericita pe care o va petrece langa viitoarea mamica.

Indragostita si nerabdatoare sa-si vada fetita, Catalina a postat pe pagina personala de Facebook o fotografie de la piscina, insotita de un mesaj sfasietor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”Sotul meu si fetita mea mica si dulce”, le-a spus Catalina prietenilor ei virtuali, carora le-a oferit si o imagine de la piscina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI