Close sidebar
Close sidebar

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru Simona Halep

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat-o luni, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, pe Simona Halep pentru obtinerea primului loc in clasamentul WTA.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Felicitari, Simona Halep, pentru obtinerea primului loc in clasamentul WTA! Profesionalismul, determinarea si dedicarea demonstrate pe terenul de tenis au facut posibila aceasta extraordinara performanta!”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

WTA a acuzalizat duminica seara clasamentele, iar Simona Halep este pe locul I, atât in cel general, cât si in cel care conteaza pentru Turneul Campioanelor. Halep a devenit oficial cea mai buna jucatoare din lume, dupa ce a invins-o, sâmbata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, in semifinalele China Open.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Halep este prima romanca lider mondial in tenis, al doilea roman, dupa Ilie Nastase, care a fost numarul 1 ATP 40 de saptamani, intre 23 august 1973 si 2 iunie 1974, si a 25-a jucatoare care urca pe cea mai inalta treapta a ierarhiei, de la introducerea clasamentului computerizat, in 1975, potrivit News.ro.

Sportiva din Constanta a acumulat 6.175 de puncte si a urcat de pe locul al doilea pe locul I, in timp ce fosta ocupanta a primei pozitii, spaniola Garbine Muguruza, are 6.135

de puncte. In clasamentul Race, care conteaza pentru Turneul Campioanelor, Halep a urcat de pe locul 3 pe locul 1, cu 5.675 de puncte, in timp ce Muguruza a coborât pe pozitia a doua, cu 5.635 de puncte.

Calificata in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, Sorana Cirstea a urcat sapte locuri in clasament, pâna pe 37, cu 1.425 de puncte, cea mai buna pozitie a ei din ultimii trei ani si doua luni.

Irina Begu se mentine pe locul 57, cu 1.010 puncte, iar Monica Niculescu a urcat de pe locul 65 pe locul 61, cu 945 de puncte.
Si Mihaela Buzarnescu se mentine pe locul 105, cu 605 puncte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI