"Andrei, cand o sa trecem si noi acolo unde ai plecat tu, facem un radio. RADIOUL. ALA. CUM NE-AI INVATAT TU. Andrei, te iubim. Mult. si-o sa ne fie dor de tine pina ne vedem. Si-ti multumim din suflet ca sintem Oameni de Radio datorita tie, ca ne-ai invatat cea mai frumoasa meserie din lume. Ca ne-ai invatat. Ca ne-ai certat pe fiecare dintre noi, ca ne-ai invatat.

Ca simtim. De ce ai plecat, numai tu stii, ca de obicei. Ca doar nu o sa dai tu explicatii cuiva. Poate nu ti-am spus niciodata, dar Radio Guerrilla esti si tu, mult. Mult. Mult. Mult de tot. Foarte mult, si-ti multumim din suflet pentru asta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ce rau imi pare ca nu ti-am multumit pentru asta niciodata. Niciodata pentru ca ai disparut. De astazi inainte, o parte din Mansarda Radio Guerrilla va purta numele tau, “Studioul Andrei Gheorghe”. For eva.

Stim ca o sa te enerveze asta, dar n-am putut sa ne abtinem. Esti printre noi, esti in noi. Te iubim. Iti multimim pentru ceea ce suntem. E parte din tine, este Piramida ta. Ne e dor de tine si o sa ne vedem la un moment dat, sa facem RADIOUL. Respect & Love. Vorbim.", se arata pe pagina de facebook a Radio Guerilla.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si